Szolnokon tudnátok javasolni olyan gyermekorvost, akivel meg vagytok ill. voltatok elégedve? Most állunk orvosválasztás előtt.
Móra Ferenc úton rendel, Dr. Nagy Éva.
Mi szeretjük.
Szia.
Én Szabados Katalint nem ajánlom abszolút. Tömören annyit róla, hogy asztal mögül, ülve vizsgálja, ránézéssel a gyereket. Arról nem beszélve, hogyha esetleg üvölt a gyerek és nem hajlandó szopni, akkor az a válasza, hogy nem kell erőltetni (pár hetes csecsemőnél), abba kell hagyni. Persze, tápszert nem szeret felíratni, mert minek?! Végül is, majd fénnyel táplálkozik a gyerek!
Durva refluxot (úgy, hogy számtalanszor széthányja a gyerek a rendelőjét minden alkalomkor) nem veszi észre! Amikor kórházba kerülsz a gyerekeddel, a zárójelentés után még ő van felháborodva, hogy miért hívod ki a mentőt, amikor non-stop hány a gyereked és nincs megállás?! .. A státuszvizsgálatokat meg nem is mondom .. szinte semmit nem mondott soha. Kérdezett kettőt, ránézett a gyerekre, beadta az oltást és már ment is. A védőnőnket (Tündi) úgy faggattam ki sokszor, hogy mi miért van?!
Na, ekkor váltottam le dr. Tancsik Andreára. Szecska elején rendel a Levendula patika mellett (mentőállomás). Életem legjobb döntése volt. Azonnal kivizsgálta a lányunkat, elküldött minket rengeteg kivizsgálásra és meg is lett a válasz minden kérdésünkre. Nagyon alapos, kedves és imádja a gyerekeket.
Ha nem költöztünk volna haza (Pestre), akkor még mindig nála lennénk. Én bátran ajánlom őt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!