Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki mikor ment/ megy vissza...

Ki mikor ment/ megy vissza dolgozni hány órában. Ill. mikor adtátok, adjátok közösségbe a gyerkőc (ök) et, mennyi időre?

Figyelt kérdés
régi v. új munkahely?
2015. jan. 18. 08:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
2 éves korában fogok visszamenni a régi munkahelyemre teljes munkaidőben (8 óra).
2015. jan. 18. 10:33
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
2 évesen került bölcsibe mind a kettő. Az elsőnél volt 3 és fél hónap szabim, amiből 1 hónap úgy ment el, hogy felvettek megbízással a saját helyemre 6 órában, amikor lejárt akkor 8 órában dolgoztam. Most még töltöm a szabimat, ha lejár 8 órás munkával kezdek. Ugyanaz a munkahely, már több mint 1 éve szerették volna, ha visszamegyek, de megértették hogy nemet mondtam. Most viszont már nincs választásom a pénz miatt, és ahogy a lányomat nézem, nagyon kellett már neki a társaság.
2015. jan. 18. 10:52
 13/22 anonim ***** válasza:
67%
4 évesen megy majd oviba, de tervezünk még tesót, talán kettőt is. Én jó ideig itthon leszek még. Itthonról vállalható munkáim vannak/lesznek. Játszótér, játszóház a közösség, 4 éves kortól óvoda. Eleinte délig marad, később egész napra (waldorf).
2015. jan. 18. 11:12
 14/22 anonim ***** válasza:
83%
Úgy alakult a helyzet, hogy jobbnak látjuk, ha visszamegyek dolgozni (régi munkahely). A pici másfél éves, de nagyon szereti a gyerekeket, így nem lesz neki gond. Eddig is jártunk közösségbe. 8 órában fogok dolgozni, mert a munkahelyemen csak ez a lehetőség van. Váltani nem fogok, már több, mint 10 éve ottvagyok, meg vagyok vele elégedve.
2015. jan. 18. 11:20
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Kinek a szórakozàsa hogy mindenkit lepontozgat???????????

Most ezekben a vàlaszokban mi nem hasznos??????!!!!!!!!!!!!!!

2015. jan. 18. 14:42
 16/22 anonim ***** válasza:
Boztos vmi munkanelkulu, unatkozo anyuka. :-) Erre tudok gondolni csak h ilyen pontozgat le. Mert szerintem tok jokat irt mindenki. Mindegy is, lehet mi vagyunk tul primitivek akik nem erthetik a draga lepontozok meg tudnak vmit :D ne is mergelodj rajta kedves elottem valaszolo. :-)
2015. jan. 18. 15:36
 17/22 anonim ***** válasza:

Annak idején szeptemberben kezdte a bölcsit a fiam, és október végén töltötte a kettőt, szóval majdnem kétévesen ment közösségbe.

Én nem dolgozni mentem vissza, hanem tanulni, a régi munkahelyemre amúgy visszamehettem volna akár négy órába is dolgozni, de akkor nagyon keveset kerestem volna, míg az egyetemen ösztöndíjjal, gyes mellett, egyéb támogatásokkal majdnem annyira jöttem ki, mint a fizetésem.

Változó volt, hogy mennyi időt töltött bent a bölcsiben, de általában fél nyolc körül vittem (kérték, hogy ne később, pedig mehetett volna 9-re is, de akkor délután nem aludt), és általában 3-ra mentem érte, vagy 4-re, attól függően, hogy aznap hogy voltak óráim.

2015. jan. 18. 16:23
 18/22 anonim ***** válasza:

15 hónapos volt a lányunk, amikor a férjem elköltözött. A bölcsiben szeptembertől volt hely, így napra pontosan 19 hónaposan ment bölcsibe. Egész napos volt, 8-ra vittem, 3-kor mentem érte.

A régi munkahelyemre mentem vissza.

2015. jan. 18. 19:35
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szeptembertől veszik be a bölcsibe, akkor 11 hónapos lesz. Még most egyeztetek a munkahelyemmel, hogy megoldható-e a részmunkaidő, 4 órában mennék vissza az első évben. Nem így terveztük, 2 évesen ment volna az eredeti tervek szerint, de az élet közbeszólt.
2015. jan. 18. 22:51
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy évesen ment bölcsibe, én napi 8 órában dolgoztam. Nem volt egyszerű, de anyukám sokat segített (bár ő is dolgozik) és a munkáltatóm is nagyon rugalmasan kezelte ha beteg volt a gyerek (pl fél nap szabikat vettem ki, a többi időben anyuval volt - így a munkám is el tudtam végezni).

Egyértelműen anyagi okok miatt kényszerültünk erre a megoldásra.

2015. jan. 19. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!