Ki mikor ment/ megy vissza dolgozni hány órában. Ill. mikor adtátok, adjátok közösségbe a gyerkőc (ök) et, mennyi időre?
Kinek a szórakozàsa hogy mindenkit lepontozgat???????????
Most ezekben a vàlaszokban mi nem hasznos??????!!!!!!!!!!!!!!
Annak idején szeptemberben kezdte a bölcsit a fiam, és október végén töltötte a kettőt, szóval majdnem kétévesen ment közösségbe.
Én nem dolgozni mentem vissza, hanem tanulni, a régi munkahelyemre amúgy visszamehettem volna akár négy órába is dolgozni, de akkor nagyon keveset kerestem volna, míg az egyetemen ösztöndíjjal, gyes mellett, egyéb támogatásokkal majdnem annyira jöttem ki, mint a fizetésem.
Változó volt, hogy mennyi időt töltött bent a bölcsiben, de általában fél nyolc körül vittem (kérték, hogy ne később, pedig mehetett volna 9-re is, de akkor délután nem aludt), és általában 3-ra mentem érte, vagy 4-re, attól függően, hogy aznap hogy voltak óráim.
15 hónapos volt a lányunk, amikor a férjem elköltözött. A bölcsiben szeptembertől volt hely, így napra pontosan 19 hónaposan ment bölcsibe. Egész napos volt, 8-ra vittem, 3-kor mentem érte.
A régi munkahelyemre mentem vissza.
Egy évesen ment bölcsibe, én napi 8 órában dolgoztam. Nem volt egyszerű, de anyukám sokat segített (bár ő is dolgozik) és a munkáltatóm is nagyon rugalmasan kezelte ha beteg volt a gyerek (pl fél nap szabikat vettem ki, a többi időben anyuval volt - így a munkám is el tudtam végezni).
Egyértelműen anyagi okok miatt kényszerültünk erre a megoldásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!