Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki mikor ment/ megy vissza...

Ki mikor ment/ megy vissza dolgozni hány órában. Ill. mikor adtátok, adjátok közösségbe a gyerkőc (ök) et, mennyi időre?

Figyelt kérdés
régi v. új munkahely?
2015. jan. 18. 08:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Héten volt 2 éves a fiam. Márciusban megy bölcsibe, én meg vissza a régi munkahelyemre csak 6 órában. 6 órás bér + gyes + családi - bölcsi, több mint, ha még itthon maradnék. Kisfiam szereti a gyerektársaságot, babaklubba minden nap szeretne menni. Szerintem itthon már néha unatkozik, de délután, este lesz időnk kettesbe is.
2015. jan. 18. 08:29
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
Két évesen ment bölcsibe, én meg a régi munkahelyre 6 órában.
2015. jan. 18. 08:39
 3/22 anonim ***** válasza:
97%

két éves volt a fiam,amikor visszamentem dolgozni a régi munkahelyemre.ennek 3,5 éve.én nem 8 órázok,hanem 12 órázok,egyik nap nappal,másnap éjjel dolgozok,aztán van két szabadnapom.tökéletesen bevált az elmúlt három évben ez a munkarend.

bölcsis volt egy évig,és most már harmadik éve ovis

2015. jan. 18. 08:39
 4/22 anonim ***** válasza:
76%
7,5 hónapos volt a fiam, amikor visszamentem dolgozni és a férjem eljott gyedre. Bölcsibe nem adjuk be, három éves korában megy majd oviba. Én új munkahelyre mentem vissza, mert a régit a tgyásom ideje alatt elkezdték felszámolni.
2015. jan. 18. 08:46
 5/22 anonim ***** válasza:
73%

3 éves 2 hónaposan ment a kislányom oviba én pedig vissza a régi munkahelyemre teljes állásba.

2 éves korától járt heti 2-3 délelőtt csanáva, azt megbántam.

2015. jan. 18. 08:47
 6/22 anonim ***** válasza:
77%
15honaposan ment bolcsibe, en uj munkahelyen kezdtem, heti 25 oraban. Most februarban lesz 2 eves a lanyom, de nagyon elvezi es szereti a bolcsit. :-)
2015. jan. 18. 08:49
 7/22 anonim ***** válasza:
52%

Nekem 2 èves a kisfiam. A règi munkahelyemen felmondtak =6 hetesen azonnal kórhàzba fektetett a dokim 1 hètre, egèsz vègig azon izgultam mit mondok a munkahelyemen mert nem akartam mèg hogy kitudódjon... sajnos èpp összefutottam az osztàlyon az egyik vezetővel, nyilvàn köntösben voltam összerakta a kèpet azonnal. Futótűzként terjedt a híre a munkahelyemen hogy terhes vagyok ès ahogy kikerültem a kórhàzból megköszöntèk az addigi munkàm...

Szóval sajnos nincs ahova vissza tudnèk menni.

Fèrjemmel megbeszèltük hogy nem adjuk bölcsibe, ez vissza nem tèrő idő, ki akarom èlvezni minden vele töltött percet. Több gyereket nem tervezünk, mert nagyon problèmàs volt a terhessègem koraszülèssel.

Nyàron màr elkezdem több helyre beadni az önèletrajzom, remèlem mire oviba kerül sikerül egy jó munkahelyet talàlnom.

Màr azèrt hiànyzik hogy dolgozhassak.

2015. jan. 18. 08:59
 8/22 anonim ***** válasza:
61%
A fiam 3,5 évesen került családi napközibe heti 3 napra (nem vették fel állami oviba), akkor még itthon voltam a kicsivel gyeden. 2 év 4 hónapos volt a kicsi, amikor visszamentem a régi munkahelyemre napi 8 órában, most ő jár ugyanabba a csanába, mint tavaly a bátyja, értelemszerűen 5 egész napra, a nagy pedig oviba jár.
2015. jan. 18. 09:17
 9/22 anonim ***** válasza:
85%

5 honapos volt, mikor vissza kellett mennem dolgozni.

babysitter vigyázott rá, majd amint hely lett a bolcsiben ment oda (kb. egy éves korátol). kulfold

2015. jan. 18. 09:24
 10/22 anonim ***** válasza:
67%
A nagyobbik majdnem 4 évesen ment oviba, közben itthon voltam a kicsivel. Magánoviba került, államiba nem vették fel. Először 3 délelőttel kezdtünk, utána ő kérte, h többet járjon, később hogy ott is aludhasson mint a többiek. A kicsi nyáron lesz 3 éves, utána kiveszem a szabadságaimat és ősztől megyek dolgozni. A régi munkahelyemre várnak vissza, de közben elkezdek keresgélni a közelben, hátha találok egy fix 8 órást állást, ahová nem kell 3 órát autózni minden nap. (Természetesen kevesebb pénzért.)
2015. jan. 18. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!