Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Külföldi nyaralás de hova az...

Külföldi nyaralás de hova az 5 évesetekkel?

Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi tavaly Törökországban voltunk. Nagyon jó gyerekbarát szállodák vannak. Idén is megyünk az tuti, nagyon jól éreztük magunkat.
2015. jan. 14. 22:32
 2/9 anonim ***** válasza:
mikor a fiam 5 volt, mi Rómát és Nápolyt céloztuk meg. A mai napig emlékszik.
2015. jan. 14. 23:27
 3/9 anonim ***** válasza:

5 évessel már gyakorlatilag bárhová, a pénztárcátoktól függ.

Olyan helyet érdemes keresni, ami lehetőleg tengerpart és nem csak városnézés.

2015. jan. 15. 02:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem csak tengerpart. Az én fiam 4,5 volt a nyáron, egy fél napnál többet nem bírt a tengerparton. Mi amúgy is mászkálósak vagyunk, így nekem ez csak jó. Én tengeri hajóutat javaslok (nem drágább, mint Töröko. egy hétre), gyerekeim imádják.
2015. jan. 15. 08:40
 5/9 anonim ***** válasza:

5 évessel már bárhová lehet menni, ami a pénztárcátokba belefér, ti ismeritek a gyereket, hogy leginkább minek örülne, mit élvezne.

A tenger is jó, de nálunk pl kategóriákkal verte a Niagara vízesés, Grand kanyon, Petra romvárosa, vagy akár a párizsi Disneyland, vagy a Lego-land. Voltunk szafarin is, igaz, azt 7 és 8 évesekkel, azt is imádták. A kisebbik fiamat lenyűgözi a modern építészet, vele csináltunk több eu-i nagyvárosi metro-túrát is, meg három napig barangoltunk Párizsban, pedig akkor még ovis volt...

A másik vad, zabolátlan természetű, neki életreszólóan bevésődött szerintem az élménytúra a "viking fjordoknál" ... szóval teljesen gyerekfüggő.

2015. jan. 15. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyáron tengerpart. Olyan országban, ahol nincsenek higiéniai problémák és van rendes orvosi ellátás. És nem tart napokig a hazaút.
2015. jan. 15. 11:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Törökországban merre ? Melyik utazási irodával jó menni ?
2015. jan. 16. 06:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden évben más ajánlatok vannak. A lényeg, hogy ki legyen emelve a gyerekbarát szolgáltatások. Sok helyen vannak magyar nyelvű animátorok, akik nagyon jó kis programokat találnak ki, de egy delfin úszás is életre szóló emlék marad, erre alanyába van lehetőség see alanya a hely neve,. Raftingolni is voltunk 5 évessel, az is nagyon tetszett neki, nem volt veszélyes egyáltalán, jól szórakoztunk.
2015. jan. 16. 07:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Törökországban elég nagy távolságok lehetnek az érkezési repülőtértől. Ha Antalyaba érkezel, előfordulhat, hogy 2-2,5 órát kell buszoznod, ha nem jól választottál szállodát. Én Larat ajánlanám. Sajna nem ez a legolcsóbb környék, de negyed óra transzferrel megúszod, a szállodák meg jók.
2015. jan. 16. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!