Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5-3 évesetekkel mennyi időt...

2,5-3 évesetekkel mennyi időt ültök le játszani, foglalkozni napi szinten?

Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, változó, sose mértem stopperral :)

Néha csak pár perc erejéig birkózunk egyet az ágyon, néha egész sokáig belemélyed, ha olvasok neki, vagy kirakózunk.

Kapott karácsonyra egy játszósátrat, most az a sláger, behív engem is van, hogy fél órát is ott kell gubbasztanom vele, közben mondja a magáét.

2015. jan. 5. 23:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Változó. Van, amikor szinte egész nap felém sem szagol, máskor meg rajtam lóg folyamatosan. :)

Azért törekszem az egyensúlyra. Ha már játszottunk egy ideig, akkor megyek, elmosogatok, kivasalok, ilyesmi. Aztán megint vele foglalkozom, megint egy kis házimunka. Vagy ha neki olvastam, akkor utána én is leülök kicsit olvasni. Egyedül nevelem, ez így nagyon jó kis rendszer. :)

2015. jan. 6. 08:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mindig más az időtartam. Alapjába véve a fiam nagyon jól elvan magában, nyugiba megtudok főzni, stb. Karácsonyra kapott több játékot is, pl memóriát. 5-10 percig elvan, aztán megunja és megy vissza autózni. De kb ez van minden játékkal. De pl valamelyik délután 2-3 órán keresztül festegetett, nyomdázott. Akkor sem igényelt engem, de azért néha odaültem mellé.
2015. jan. 6. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én Kisfiam márciusban lesz 3 éves. Nincs el magában. Vagyén vagy az apha vele kell játszon.
2015. jan. 6. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!