Ti beadnátok a nagy tesót 3 éves korában oviba fél napra úgy hogy közben otthon vagytok a kicsi 7 hónapossal?
Szerintem, te ezt jobban latod, mennyire erett mar az ovihoz.
Nalunk is 3 eves volt a nagyobb, mikor a pici csak hat hos volt, en nem adtam be, ugy lattam, hogy jobban erzi magat itthon. Es persze a betegsegek miatt is, a pici miatt.
Most, hogy a nagyobb mar 4 eves, elkezdtuk az ovit, csak felnapra, es eleg nehez ugy megoldani, mert amikor megyek erte, meg aludna a kisteso, sokszor fol kell ebreszteni. Egesz napra meg nem akarom vinni, de az lesz majd a kenyelmes, igy tudok sok mindent csinalni itthon, igy meg oda kell vinni, mire visszaerek, etetes es alvas a picinek, majd ujra rohanas az oviba. Mellette csak aprobb hazimunkat tudok vegezni.
Olyan nincs, hogy csak fél napra veszik be, mert te otthon vagy. Csak hogy tudd, ha te szeretnéd, hogy ott aludjon, akkor ott aludhat. Semmire nem hivatkozhatnak, hogy a gyerek ne aludjon ott, nincs olyan, hogy nem aludhat ott.
Amúgy, most nem bántásként, de ha valaki egy 5 éves óvodás mellé visz haza egy újszülöttet, akkor az mit csináljon?
Az én gyerekeim között másfél év korkülönbség van, amikor a nagy betölti a 3 éves kort, azonnal viszem is oviba, egész napra.
Az én fiam egy örökmozgó gyerek, nehezen tudom lekötni itthon, gyerek társasága nincs, csak a 3 hónapos húga akivel még nem tud játszani. (nincs lehetőségünk társaságba járni) Lassan 2 éves de már várom az ovit, sajnálom őt hogy nem lehet gyerekek között mert amúgy imádja a gyerekeket. Úgyhogy biztos hogy amint csak lehet megy is oviba.
12-es vagyok. Én azért hoztam egy 5 évest példának, mert ő már 100%, hogy ovis és ha neki születik egy kistestvére, akkor ő ugyanúgy hazahozza a betegségeket, mint egy 3 éves és nálan nem lehet azt csinálni, hogy 1 évig nem megy oviba.
Én legkésőbb szeptemberben beadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!