Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5-6 eves gyereketek jár...

5-6 eves gyereketek jár valamilyen külon foglalkozásra (pl torna, tánc, úszás). Mennyire szereti? Volt amit megunt, vagy nem tetszett neki?

Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 09:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én sem erőltetnem, ha nem látnám hogy szereti, magat a tornazast, a vizet is szereti, csak szerintem nála is ez a hiszti. Ugye nem minden úgy van ahogy szeretne, nem ugrálhat a vízbe csak mikor megengedik, nem csinálhatja azt a gyakorlatot amihez épp kedve van, stb. Amúgy oviba is utal menni, de ha mar meglátja a barátait akkor jo. Csak az elindulás nehéz mindenhova. Heti egyszer szeretnem en is, bármit amihez kedve van, mert látom hogy a heti 2 már sok.
2015. jan. 12. 10:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk is ez volt a kisebbel. Aztán egyszer (természetesen tudván, hogy szeret a vízben, csak az indulás nehéz) úgy mentem vele az uszodába, hogy szó szerint húzni kellett magam után, üvöltött, mindenki minket nézett. Tudtam, hogy egyszer kell ezt kibírni. Na persze a vízbe már akkora vigyorral mentünk bele, hogy csuda. Kicsit sem gondolhattak sz@r anyának, hisz amikor jönni kellett ki a vízből, akkor meg azért sírt, ugye ez idegennek hogy jöhetett le. Az oktató is azt mondja, nagy színész a gyerek :) Na ezután a behúzós, ordítós eset után többet nem is csinálta meg velem a hisztijét. Tudomásul vette, hogy ez engem nem érdekel :) Egyébként meg most minden nap azon megy a hiszti, hogy ő miért csak két napot mehet, míg a nagytesó minden nap. Ő is szeretne többet. Szóval ha tudod , hogy szereti is meg minden, egy keményebb nap és rájön a gyerkőc, hogy mit tehet meg :)
2015. jan. 12. 10:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Ez az amit en sem szeretnek, hogy erőszakkal rancigalni, de valahogy a tudtára kell ébresszem, hogy ha szereti akkor igenis menni kell. Az is baj hogy elkezdte ezt a ritmikus tornát (amit ugyancsak megunt) de otthon allandoan spargazik meg hajlong hátrafelé. Az esti program hogy kitesszük a nappaliba a szivacsot, o meg tornázik. Es felek nehogy rosszul csinálja es meghúzza valamilyet. Jobb lenne ezt ugy csinálni hogy szakember oktató irányítja. Úgyhogy mostmár en is erős leszek, viszem azt mondom menni kell mint az óvodába.
2015. jan. 12. 11:14
 14/16 A kérdező kommentje:
*valamijét
2015. jan. 12. 11:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Én sem akartam hidd el :) De az én fiam meg olyan borzasztóan makacs, hogy rá ész érvvel nem igen lehet hatni, ha rájön az 5 perc. Ő ha a fejébe vesz valamit akkor feszt sem lehet meggyőzni. Ő rettentő erős akaratú gyerek. Gondolkoztam én is legyek-e ilyen látszólag rossz szülő egy délutánra, de aztán úgy voltam vele kizárom a külvilágot, a gyerekemért teszem. Nem bántam meg. És ő sem :)

Lehet nálatok elég lesz, egy menni kell és kész ráhatás. Kívánom, hogy így kegyen! Nálunk a nagyobbal elég volt a határozott szó (persze más témába), a kicsi az keméynebb dió :)

2015. jan. 12. 11:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne erőltesd, lehet pihentetni neki egy kicsit a dolgot, és majd megkérdezni hogy mihez van kedve. Én is sokmindenbe beleuntam, majd alsós koromban elkezdtem zongorázni, és azóta is azzal foglalkozom.
2015. jan. 12. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!