Budapest XVII. kerületében van olyan hely, ahova művészi torna vagy balett oktatásra be lehet íratni egy majdnem 4 éves kislányt?
A Vigyázó Sandor muvhazban van balett, mi oda járunk. 4 éves kortól lehet járni. Ide bármikor lehet menni, nemcsak szept elejétől.
A home centerben van ovis hip-hop, bár elég drága egy alkalom 1200 Ft, a bérlet gondolom olcsóbb, de nem mertem venni mert nem tudtam meddig járunk.
Ha mar ovis a lányod, akkor szerintem várd meg a szeptembert, mert az ovi hirdető plakátján is egy csomó fajta foglalkozást szoktak hirdetni, ami nincs fenn a neten. Nekem nagyon tetszik az akrobatikus rock and roll, es az rsg torna, idén lehet hogy elviszem a lányomat oda, biztos hogy tetszene neki. Ezeket is szoktak hirdetni.
Köszönöm mindkettőtöknek.
Én az RSG tornával szimpatizálok, eredetileg is ezt kerestem volna, csak épp nem találtam semmit ezzel kapcsolatban a kerületben. Jó ötlet az ovis hirdetőfal, megvárom a szeptembert. A Vigyázó tanfolyamait én is láttam. Torna utáni második esélyes a balett. Kislányod szereti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!