Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 évesem egy hete lenyelt egy...

4 évesem egy hete lenyelt egy ötforintost és még nem jött ki neki? Ugye kijöhet még?

Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 20:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem annak már 3.napon ki kellett volna jönnie. En holnap elvinném orvoshoz.
2014. dec. 29. 21:02
 2/16 anonim ***** válasza:
32%
Mondd, hogy ez kamu kérdés. Nem lehet egy szülő annyira felelőtlen, hogy ilyen esetben nem megy orvoshoz. Ennyi idő alatt bárhová beágyazódhatott.
2014. dec. 29. 21:03
 3/16 A kérdező kommentje:
Úristen!!!! De annyira felelőtlen vagyok!! Aznap voltunk orvosnál de azt mondta hogy távozik magától,de még semmi!
2014. dec. 29. 21:09
 4/16 anonim ***** válasza:
Azóta hányszor volt széklete? Egészen biztos vagy benne, hogy nem távozott?
2014. dec. 29. 21:12
 5/16 A kérdező kommentje:
És ha elküldenek röntgenre és megtalálják h távolítják el? Sosem nyelt le semmit..:(
2014. dec. 29. 21:13
 6/16 A kérdező kommentje:
Azóta háromszor mert kakálni csak,pedig előtte nem volt ezzel gond. Hiába mondjuk neki h már nincs ott.
2014. dec. 29. 21:15
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem legelőször hashajtóval fognak próbálkozni.
2014. dec. 29. 21:17
 8/16 Kelemen Szabina ***** válasza:
53%
Az a baj h en bem tudom eljephelni h az en felnott szervezetembe hogy menne vegig egy 5 ftos, hát még egy 4 eves kis nyelocsoven, vekonybelen, vegbelnyilasan, vagy valahol h nem akad el es okoz kárt :-S bocs de sztem az orvos a felelotlen h lehet igy hazaengedni. Anya meselte h mikor en kicsi voltam kjkoricaszemet dugtam az ortomba :-D egybol vitt a korhazba rongtenre ozz azt mondtak mar nincs ott lenyeltem, de ahoz kepest egy fem kerek 5 ft os nagy.
2014. dec. 29. 21:31
 9/16 Kelemen Szabina ***** válasza:
Elegge felzaklatott a problematok, annak mar ki kellett volna jonnie, nekik kb 3-4 napnal regebbi kaja reg a wc be van, gyors az anyagcserejuk. Vidd orvoshoz rongtenre , h jar az erme aztam eseeg gyomor vagy vegbel tukrozes ez nem jatek , eldugulhat , mikor volt utoljara szeklete?! Ez soha nem bontja le a szervezete. En nem hibaztatlak! Segiteni probalok! Remelem minnel hamarabb fajdalommentesen fog megoldodni!
2014. dec. 29. 21:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Feltétlen vidd el orvoshoz. 2-3 napin belül távoznia kellett volna.
2014. dec. 29. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!