Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam karácsonyra kapott az...

Kisfiam karácsonyra kapott az apjától egy tablettet, rosszat tettünk vele?

Figyelt kérdés
Mellette kapott legót, társast, mesekönyvet, és akciófigurákat, meg egy gondevő párnát. Mindnek örült és játszik is velük. A tabletettet tegnap kezdte felfedezni, főként fényképez vele. Nekem van laptopom, de soha nem használhatta, max mesét nézünk rajta együtt, mivel én munkára használom, féltem is. Az apja megkérdezett engem és én végülis beleegyeztem, de vajon nem rontjuk el vele? Annyian mondják, hogy minek neki, korai még. Persze nem engedem egésznap rajta lógni, de nem is akar. Töltöttem rá neki játékot is, de azzal max 5 percig játszik, inkább a fotózás érdekli. 6 éves most.
2014. dec. 28. 17:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
amig nem egész nap azal van el adig nem baj hanem játszik más játékal is .
2014. dec. 29. 08:29
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ. Ma még elő sem vette, le is merült, de nem is kérte. Már voltunk kint hógolyózni és most legózik. Valóban, gyerekkoromban nekem is volt nintendóm, videójátékaim, és mégsem vált károssá rám nézve, nem hülyültem el és megmaradt egészséges szinten, nem váltam a rabjává.
2014. dec. 29. 11:12
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha etrém módon fél a kutyáktól meg kéne oldani, nem szőnyeg alá (szörny szájába) söpörni.Van több lehetőség pl. vizsgázott terápiás kutyák ahol megtanulhat a kutyák nyelvén. Ebből csak baleset lesz és stressz stressz...
2014. dec. 30. 18:12
 24/24 A kérdező kommentje:
Már kértünk időpontot egy pszichológushoz januárra, természetesen nem ettől a párnától várjuk a csodát.
2014. dec. 31. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!