Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam karácsonyra kapott az...

Kisfiam karácsonyra kapott az apjától egy tablettet, rosszat tettünk vele?

Figyelt kérdés
Mellette kapott legót, társast, mesekönyvet, és akciófigurákat, meg egy gondevő párnát. Mindnek örült és játszik is velük. A tabletettet tegnap kezdte felfedezni, főként fényképez vele. Nekem van laptopom, de soha nem használhatta, max mesét nézünk rajta együtt, mivel én munkára használom, féltem is. Az apja megkérdezett engem és én végülis beleegyeztem, de vajon nem rontjuk el vele? Annyian mondják, hogy minek neki, korai még. Persze nem engedem egésznap rajta lógni, de nem is akar. Töltöttem rá neki játékot is, de azzal max 5 percig játszik, inkább a fotózás érdekli. 6 éves most.
2014. dec. 28. 17:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%

Nem tettél vele rosszat. Pár év múlva az iskolában is kell neki a net. Csak ne üljön egész nap mellette.

De mi az a gondevő párna?

2014. dec. 28. 17:13
 2/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

A gondevő párna, egy olyan párna, amibe bele kell tenni a félelmeit és megeszi. Vagy leírni, vagy lerajzolni egy papírra. A fiam extrém mértékben fél a kutyáktól, ezért gondoltam hogy jó ötlet lenne.

Ilyesmi, csak nekem úgy varrták meg:

[link]

2014. dec. 28. 17:17
 3/24 anonim ***** válasza:
82%

Ha továbbra is mellette vagy és segítesz neki használni, semmi gond nem lesz.

Kiskamasz és kamasz korban szoktak nagyon odafigyelni, hogy mit néz, mire használja a gyerek, de addigra ez a gép már szinte őslelet lesz:)

2014. dec. 28. 17:25
 4/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, természetesen nem hagyom felügyelet nélkül közben.:)
2014. dec. 28. 17:28
 5/24 anonim ***** válasza:
61%
Lehet bennem van a hiba, de én nem vennék neki tabletet, mondjuk én nem is engedem, hogy mesét nézzen vagy játszon rajta ott van az asztali gép arra, de azon sem játszik...
2014. dec. 28. 17:29
 6/24 anonim ***** válasza:
55%

Igaz, mi magunknak vettük, de a 3 éves fiam is használja! Ez azt jelenti,hogy este megnézheti rajta a kedvenc meséjének egy-egy részét, ami fent van a Youtube-on.

Egészen addig, amíg felügyelettel használja nincs gond szerintem. Az ő generációjukból már úgy sem lehet ezt kivonni!

2014. dec. 28. 17:36
 7/24 anonim ***** válasza:
40%
Persze, az én 3 hetesem is már tabozik ezerrel...pff
2014. dec. 28. 17:45
 8/24 anonim ***** válasza:
34%

Hetek óta vitatéma ez itt, ha visszakeresel párat, látod,hogy ölre mennek a válaszolók:)

Én sem vettem volna. Nekünk sajnos van, a 6 évesem eléggé rákapott a játékokra, amúgy napi kb. 1 órát használhatja. Sajnos nyáron le lett töltve neki pár Angry Birds játék, azóta szinte függő...

Emellett persze sokat legózik, rajzol, épít, szerepjátékozik, de én nem vagyok híve a tabletnek.

Korlátozd, ameddig tudod!

2014. dec. 28. 18:00
 9/24 anonim ***** válasza:
97%
Mi is azt vettünk az 5 éves lányomnak,mert mindig az én tabomra töltötte a játékokat.Őszintén megmondom eléggé rákattant,igy el kell venni tőle.Fél órát játszik vele,délelőtt,délután és este.
2014. dec. 28. 18:32
 10/24 anonim ***** válasza:
65%

szerintem 6 évesnek nem való, de mindenki döntse el maga mit enged a gyerekének :)

mi is tabletet vettünk karácsonyra, csak mi magunknak :) 5 éves a fiam, már fényképezett vele :D

amúgy játékokat hogy kell letölteni? mármint ingyeneset? mert nekem csak fizetősek vannak. vagy ti letöltitek a drága játékokat a gyereknek?

bocs az offért :)

2014. dec. 28. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!