Kisfiam karácsonyra kapott az apjától egy tablettet, rosszat tettünk vele?
Nem tettél vele rosszat. Pár év múlva az iskolában is kell neki a net. Csak ne üljön egész nap mellette.
De mi az a gondevő párna?
Köszönöm a választ.
A gondevő párna, egy olyan párna, amibe bele kell tenni a félelmeit és megeszi. Vagy leírni, vagy lerajzolni egy papírra. A fiam extrém mértékben fél a kutyáktól, ezért gondoltam hogy jó ötlet lenne.
Ilyesmi, csak nekem úgy varrták meg:
Ha továbbra is mellette vagy és segítesz neki használni, semmi gond nem lesz.
Kiskamasz és kamasz korban szoktak nagyon odafigyelni, hogy mit néz, mire használja a gyerek, de addigra ez a gép már szinte őslelet lesz:)
Igaz, mi magunknak vettük, de a 3 éves fiam is használja! Ez azt jelenti,hogy este megnézheti rajta a kedvenc meséjének egy-egy részét, ami fent van a Youtube-on.
Egészen addig, amíg felügyelettel használja nincs gond szerintem. Az ő generációjukból már úgy sem lehet ezt kivonni!
Hetek óta vitatéma ez itt, ha visszakeresel párat, látod,hogy ölre mennek a válaszolók:)
Én sem vettem volna. Nekünk sajnos van, a 6 évesem eléggé rákapott a játékokra, amúgy napi kb. 1 órát használhatja. Sajnos nyáron le lett töltve neki pár Angry Birds játék, azóta szinte függő...
Emellett persze sokat legózik, rajzol, épít, szerepjátékozik, de én nem vagyok híve a tabletnek.
Korlátozd, ameddig tudod!
szerintem 6 évesnek nem való, de mindenki döntse el maga mit enged a gyerekének :)
mi is tabletet vettünk karácsonyra, csak mi magunknak :) 5 éves a fiam, már fényképezett vele :D
amúgy játékokat hogy kell letölteni? mármint ingyeneset? mert nekem csak fizetősek vannak. vagy ti letöltitek a drága játékokat a gyereknek?
bocs az offért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!