20 hónapos fiam néhány hete nem hajlandó fürödni, üvölt egyvégtében. Mit tegyek?
A foga fáj, mert az utolsó szemfoga eléggé megkínozza. De persze kenegetjük neki és más téren nem veszünk észre ekkora változást.
Nem tudom, hogy a víziszony kategóriába mi tartozik, de felöltözve kifejezetten szeret pacsálni (tálban, mosogatóban, kinti cserepekben, pocsolyában stb.), és a csapokat is imádja nyitogatni.
Szia, nálunk dettó ez volt. Egyik napról a másikra, először nem akart a kiskádba ülni (előtte imádta),utána már annyira sírt, hogy mindig gyorsan lezuhanyoztattam, két hónapig biztos sírt így is, majd fokozatosan csökkent, most már imád zuhanyozni, a hajmosást is tűri pedig üvöltött előtte.
Mindig megdícsértem, a zuhanyrózsát a kezébe adtam, volt, hogy valami játékot is adtam pancsi közben.
El fog múlni, nagyon idegesítő, én sem szerettem a fürdetést ekkor, de túléltük!
:)
Köszönöm Neked is válaszodat!
Ma továbbgondoltuk, hogy ha felöltözve szeret pacsálni, akkor próbáljuk meg! Belekéredzkedett dél körül a kádba, elkezdett játszani a játékaival, mi pedig fél percenként engedtünk bele egy kis meleg vizet. Annyira belejött, hogy már ő is engedte a vizet, tettünk bele habfürdőt is. Persze minden ruhája tiszta víz lett, de egyenként, óvatosan le tudtam venni róla, és a végén pucéran, örömmel játszott a félig telt kádban, úgy kellett kivenni, mert már hűlt a víz. Nem tudom, hogy az esti fürdetés - amikor már fáradt - hogyan fog alakulni, pláne a hajmosás, de ez jelentős haladás :-)))
Köszönöm és Boldog Karácsonyt kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!