Anyukák, akik kisgyermeküknek tojásvadászatot tartotok lehetne néhány kérdésem?
Első vagyok:
Már városban lakunk, tömbházban, de én itt a lakásban is szoktam. Ugyan a kertben, udvaron élvezetesebb, de itt is megvalósítható. Amikor alszanak, akkor halkan osonva szórom szét a tojásokat, kisnyuszikat stb - erkélyre, fürdőbe, szobákba, konyhába, növények tövébe, asztal alatt, sarkokban, papucsban, stb.- tavalyelőtt a fiamnak ugráló labda volt a mosógépben, a szarva állt csak ki. :)
SZia! Nálunk nagy hagyomány...még a mi gyerekkorunkból. Eddig társasházban laktunk,így a szüleim kertjében voltak eldugva a csokitojások...idén már a mi kertünkbe "tojik a nyuszi" :) Mivel nálunk nem a csokimennyiség a lényeg,hanem a keresés élvezete,így sok apró csoki tojást,figurát szoktam venni...de pl. idén vettem 300 FT-ért egy hatalmas piros tojást is...mondjuk szerintem megenni nem kell :) Tényleg mindenhova dugjuk,fűcsomókba,ablakpárkányra,postaládába, autó kerekére...amit épp ad az udvar. A lényeg,hogy tudni kell,hogy hány darabot dugtál el :) :) :) kb. 40-45 db apró csoki lesz idény lerejtve,ebből csak kb. 10 db,ami finom csoki,és drágább volt.
Játékot tojáskeresésre nem kapnak,viszont mivel még kicsi,így pénz helyett a locsolkodásért azt szokott kapni. általában valami kinti játék,homokozó stb. Idén focikaput kap. Kicsi méretű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!