Anyukák, akik kisgyermeküknek tojásvadászatot tartotok lehetne néhány kérdésem?
Köszönöm a sok választ. (Sajnálom a lepontozottat, engem nem zavar, sőt...)
Minden évben tartottunk eddig ilyet, csak a család mindig beleszól, és kíváncsi voltam máshol hogy megy ez.
Van nagy udvarunk, de nem tudom, milyen idő lesz. Csak minőségi csokikat veszünk, így elég sokat költöttem rá, és még így is keveslem a mennyiséget. Így kiegészítettem aszfaltkrétával, matricákkal, tavaszi kifestővel. Ez lesz az első év, amikor a kicsi is keresi (1,5 éves), s nem tudom, elkülönítsem a kicsiét, és külön keressenek, vagy majd szépen megosztoznak rajta?
Még gondolkodom egy ilyenen, vagy ez már túlzás?
Tavaly play doh-t kapott, meg DM-es fürdővíz-színező tablettát.
10-es:
A térkép nagyon jó. Én anno már öcséimnek is szoktam "kincs-vadászatot"rendezni (nagy a korkülönbség és ikrek) - aztán lányomnak is csináltam és nemrég volt épp fiamnak is. Ahhoz szoktam térképet és olyan feladatokat írok (kb.10-et)papírra, ami az iskolában épp aktuális (matek, magyar, környezet leginkább, amíg ovis meg rajzolós és én mondom el, hogy mi a feladat) - ilyenkor érdekes módon nem nyafognak, hogy számolni kell és írni, meg persze gondolkodni... :) és a végén a célban általában egy kis csoki várta őket. Amíg megeszegették azt is megbeszéltük, hogy mit hibáztak el. Volt hogy minden hétvégén gyártanom kellett. :) De nagyon jó volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!