Kisfiamnál néhány hete ezek a tünetek vannak azt hittem virus lehet de az nem 3-4hétig tart, holnap viszem orvoshoz de hátha van valakinek tapasztalata mi ez?
Egész délelőtt evés után hasmenés,reggelizik már 2perc mulva megy a wc-re és ujra éhes mintha nem evett volna, délelőtt ez legalább 3 4 alkalommal van délután max 1szer,nyákos a széklete,és rengeteget eszik,puffad is!Enni sincs kedve utálja hogy folyton éhes!A széklete laza nem egyszínű normális,hanem mindig vannak benne valami darabok,krumplit láttam benne meg zöldbabot rendesen felismerhetően!
Légyszi ne irjatok olyat h ne itt keresgéljek,érdekelne,hátha valakinek a gyermeke járt már így!Cukrosnak nem cukros,azt mértem többször meg a hasmenés nem a cukorral függ össze meg az hogy utána is ujra éhes...féltem őt nagyon!!!
Férge biztos nincs az lett nézve kb 2hete egy más jellegű probléma miatt!De akkor az orvos ezekre a tünetekre azt mondta növésben van azért eszik sokat...Másfél óránként?!??!Erről szól az egész nap.Eszik jollakik ujra korog a gyomra...Cukra ugye rendben.Pajzsmirigyet is néztek neki már januárban iskolai szűrésen belül Uh + TSH+TPO.
Lisztérzékenységnek, tejérzékenységnek vannak hasonló vagy ilyen tünetei.
Ezzel mindenképpen menjetek orvoshoz és vizsgáltassátok ki a fiadat.
Köszönöm!
Én erre nem is gondoltam mert nincs a családban...
Nálatok is volt ilyen?Kiismered magad a témában?
és ez az emésztőenzim hiány nálad mit okoz?ezt hogyan vizsgálják?
most csak okosodni akarok,nem okoskodni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!