3-4 éves gyerekek szülei! Mennyi ajándék lesz nálatok a fa alatt a gyerek részére?
Lányom 3,5 éves. Nagyszülőktől pénzt kap karcsonyra, mint minden évben. Én eddig vettem neki egy 50 db- os puzzle készletet, de szeretnék ng venni valamit mellé.
Férjem szerint tök felesleges még venni bármit is, a lényeg, hogy valami jelképes ajándék legyen a fa alatt a lánynak. Szerinte felesleges megvenni az 51. babát az eddigi 50 mellé, amikor úgyis 4-5 kedvenccel játszik, a többi leginkább porfogó, vagy csak kipakolja a szoba közepére, én pedig pakolhatok utána.Van 3 alap társasjátéka, sok- sok mesekönyve, gyurmakészlete, rajztblája, biciklije, megslmálhatatlan plüs, póni, mese dvd. Tényleg sokmindene van, amitől néha alig férünk.
De mégiscsak Karácsony lesz, nem?
Szia.
3.5 éves lánykánk van, egy nagyobb dolgot, meg több kisebb dolgot kap,amit szeret és elfogyott vagy tönkre ment stb.: Bogyó és babóca:Úton az oviba társasjáték,50 darabos puzzle,rajz-vagy állatfigurás ragtapasz (imádja őket),gyurma(mert elfogyott),és a szükséges ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!