Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3-4 éves gyerekek szülei!...

3-4 éves gyerekek szülei! Mennyi ajándék lesz nálatok a fa alatt a gyerek részére?

Figyelt kérdés

Lányom 3,5 éves. Nagyszülőktől pénzt kap karcsonyra, mint minden évben. Én eddig vettem neki egy 50 db- os puzzle készletet, de szeretnék ng venni valamit mellé.

Férjem szerint tök felesleges még venni bármit is, a lényeg, hogy valami jelképes ajándék legyen a fa alatt a lánynak. Szerinte felesleges megvenni az 51. babát az eddigi 50 mellé, amikor úgyis 4-5 kedvenccel játszik, a többi leginkább porfogó, vagy csak kipakolja a szoba közepére, én pedig pakolhatok utána.Van 3 alap társasjátéka, sok- sok mesekönyve, gyurmakészlete, rajztblája, biciklije, megslmálhatatlan plüs, póni, mese dvd. Tényleg sokmindene van, amitől néha alig férünk.

De mégiscsak Karácsony lesz, nem?

2014. dec. 16. 23:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia.

3.5 éves lánykánk van, egy nagyobb dolgot, meg több kisebb dolgot kap,amit szeret és elfogyott vagy tönkre ment stb.: Bogyó és babóca:Úton az oviba társasjáték,50 darabos puzzle,rajz-vagy állatfigurás ragtapasz (imádja őket),gyurma(mert elfogyott),és a szükséges ruhák.

2014. dec. 18. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!