Mit vennétek 22 hónapos lány hármasikreknek 5ezer körül ha mentek látogatóba?
Csak az a baj, hogy nem itt élnek ugye, majd mennek haza, 3 hetet lesznek itt nagyszülőknél. Nem tudom, hogy ott van e homokozó nekik, de ha van akkor játékok is.
Emiatt a visszamenés miatt sem tudom, hogy mit kellene...
Magyar nyelvű mesekönyvet.
Lányom amúgy ilyen korban odavolt a buborékfújóért, na meg a gyurmáért, és a kismotorozás volt a nagy kedvenc.
Én is most fogok kisgyerekhez látogatóba menni, és nekem is nehéz döntés volt ez.
Ruha, játék nem kell nekik, mert egymilliót kaptak, ezt külön kiemelték. Mivel egy hónapos a baba, ezért még nagyon sok mindent nem is lehetne neki...
Ezért én maradtam a babaápoló cuccoknál, az legalább fogyó eszköz, szóval nincs olyan, hogy túl sok belőle: babafürdető, babaolaj, babahintőpor. Ezeket vettem.
már sok helyen csinálnak ilyen órákat nem muszály netről rendelni és számtalan variáció létezik már belőle:)
8-as voltam :) A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!