Lányok ti vesztek a gyereketeknek monster high babákat? Nézik a mesét? Mit gondoltok erről?
Én ezen már túltettem magam. Az én lányaim kisiskolások és van nekik. Eleinte árgus szemmel figyeltem, hogy mit játszanak velük, de sima történeteket, pl. iskolába mennek, szerelmesek, veszekednek-kibékülnek, teapartit rendeznek. Szóval semmi agresszív. Ha belegondolsz, mindig van valami játék amit szörnyűnek kiáltanak ki, pl. a Barbie babát, mert mellei vannak, stb... én azon nőttem fel és nem lettem anorexiás k.rva.
A mesét is megnéztem, azon kívül, hogy borzalmasan néznek ki, szintén nem agresszív. Mondjuk nekem a Skelita már verte a biztosítékot.
Most külföldön élünk, itt minden Monster High-os. van jégkrém, takaró, poharak (Nutellát is adtak benne), többféle táska, tolltartó, még fotelt is láttam. Pizsamák, melltartó bugyival, köntös... Tulajdonképp csak vécépapírt nem láttam MH figurákkal, de nem fog meglepni.
Úgyhogy én még nem láttam semmi rossz hatását, ezért engedtem. Nem mondom, hogy tetszik, de nem én játszom velük.
Akkor most egy másfajta vélemény. :)Igen, minden mánia elmúlik egyszer. De az a nem mindegy, milyen hatást hagy maga után...
Természetesen mindenki maga dönti el, és lehet követni a "csordaszellemet" ebben is, mint mindenben, én ennek ellenére nem vennék a lányomnak. De persze, ez csak egy vélemény. :) És egyébként igaz az is, hogy az én lányom már 13 éves, tehát nem érint a dolog közvetlenül, de azt azért megjegyzem, hogy mi volt az ő reakciója a reklámban látott vámpír babára: "Úristen, Anya, láttad, milyen gáz???" :)
9: Ezt nem kell a Monster Highra fogni, ha az nem lenne, akkor ezek a gyerekek mással piszkálnák. Ha nem Barbieval, akkor valamelyik hercegnővel, ha nem hercegnővel akkor moncsicsivel, stb.
Nekem a nagyobb ovis korában kérdezte, hogy mi az a Hannah Montana, mert olyat játszik a többi lány. Nem nagy örömmel, de mondtam, hogy oké, egy részt nézzünk meg közösen. Majd halálra unta magát, neki meg ez nem jött be. Utána nem is nézte, nem érdekelte többet. A hercegnőkért sincs nagyon oda, de a MH babákat szereti. Én írtam korábban, hogy direkt figyeltem, nem játszanak-e agresszívan a babákkal, de nem. Szerintem amelyik gyerek olyan, az egy fadarabban is puskát lát és "lövöldözni" kezd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!