Mit gondoltok, lehet ilyet?
Figyelt kérdés
Onkentes vagyok egy gyermekkorhazban. Van ott egy 3 eves kisfiu, akinek "nincsenek" szulei. Tunder baba, nagyon szeretem, engem szolit anyanak, es meg par embert, akiket szeret. Ha meggyogyult (ezen az osztalyon nem sulyosok a betegek) visszaviszik a gyermekotthonba. Szerintetek lehetne ott latogatni? Nincs valakinek hasonlorol tapasztalata, vagy tudomasa? Nagyon hianyozna, ha nem lathatnam tobbe. :(2013. ápr. 26. 19:08
1/3 anonim válasza:
Ha nem tudod különválasztani az érzelmeidet a munkádtól, hamarosan ki fogsz kattanni! Ez tapasztalat. Nem gondolom, hogy ne lehetne meglátogatni. Ha jönnek érte az otthonból, kérdezz rá, vagy hívd fel őket. De ne bonyolódj bele nagyon.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez a heti 2 ora nem hiszem hogy kiakasztana es rajta kivul volt ott sok gyerek, de o egyedul van! A tobbi gyereket is sajnalom, mert betegek, de majd meggyogyulnak es hazamennek a csaladjukhoz. Tul sok ilyen helyzetben levo aprosag szerencsere nincsen (konkretan o az elso 2 ev ota) es nekem termeszetes, hogy tudni szeretnek rola, hogy minden rendben-e vele.
2013. ápr. 26. 19:30
3/3 anonim válasza:
Miért ne lehetne látogatni? Szerintem semmi akadálya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!