Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok erről a babakocs...

Mit gondoltok erről a babakocsiról? Használtatok ilyet?

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 14. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jónak tűnik,sok minden beletartozik az árba,ennyiért megéri.Külön tetszik az 1 év garancia és a 8 év alkatrész utánpótlás.Minap volt erről a márkájú kocsiról szó,és azt írták h nagyon gyenge minőség,nem szabad megvenni,egy anyuka pedig írt,h nekik nagyon bevált.Én megpróbálnám.
2010. dec. 14. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt nézd meg, ez ugyanolyan: [link]

Nekünk ilyen van, és nagyon szeretjük.

2010. dec. 14. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó, az egyik ismerösömnek van ilyen és meg van vele elégedve maximálisan.
2010. dec. 14. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, szívesen használnék ilyet, ha lenne 4. gyerek :)
2010. dec. 14. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Szóval azért linkeltem, mert a két váz és az egész babakocsi felépítése nagyon hasonlít egymáshoz (pierre cardin).

A vázra mindkét irányba csatlakoztatható minden. A váz 6 kg, nagyon könnyű összecsukni, és kis helyen is elfér. A tolókarnak két állása van, nekem a 153 és páromnak a 176 centijéhez pont kényelmes így. A hátsó kerekek pumpálhatóak, az elsők bolygósíthatóak, én csak így használom. Nagyon könnyű irányítani, akár 1 kézzel is tolható, arra megy, amerre akarod, és azonnal kanyarodik. A sport része hihetetlen stabil, 11 kilós kisfiam rendszeresen áll benne, és bírja rendesen (ő állva szeret babakocsizni, de ez sem probléma, mert az előtte lévő kapaszkodót is lehet állítgatni, és úgy van beállítva, hogy kisfiam mellkasa előtt van, kiesni nem tud a kocsiból).

Nekem mindössze egy gondom volt vele, hogy a kisfiam nem szeretett a mózesben lenni, ezért azt csak 7 hetes koráig tudtuk használni, utána a bébihordóval mentünk sétálni. Szóval ha ezt tudtam volna, lehet, hogy nem ilyen kocsit veszünk, hanem csak egy téliesíthető, később sporttá átalakítható egyszerűbb és olcsóbb kocsit és külön egy bébihordót.

De összességében nagyon szeretjük, és nagyon meg vagyunk vele elégedve.

2010. dec. 14. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is anno megnéztem, mert nagyon tetszetős volt, és ár-érték arányban is jó szerintem. Nekem ami végül elvette a kedvem, az a mózeskosár mérete volt. Nagyon picike, szerintem ha két hónapos koráig jó a babának akkor sokat mondok, pedig mi mind a két gyerekkel kb. 6 hónapos koráig mózeskosarat használtunk. Nagyon praktikus, mert leszedve a vázról kiságynak is jól funkcionál, jól ki lehet bélelni, így télen igazi kis meleg odú tud lenni egy újszülöttnek. Ráadásul ennél a típusú babakocsinál a sportrész kagyló formájú, ezt ülni nem tudó babánál nem túl szerencsés használni. De ha két hónaposan kinövi a mózeskosarat, akkor 6 hónapos koráig mibe rakod?
2010. dec. 14. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!