3-4 éves gyerekek szülei! Mennyi ajándék lesz nálatok a fa alatt a gyerek részére?
Lányom 3,5 éves. Nagyszülőktől pénzt kap karcsonyra, mint minden évben. Én eddig vettem neki egy 50 db- os puzzle készletet, de szeretnék ng venni valamit mellé.
Férjem szerint tök felesleges még venni bármit is, a lényeg, hogy valami jelképes ajándék legyen a fa alatt a lánynak. Szerinte felesleges megvenni az 51. babát az eddigi 50 mellé, amikor úgyis 4-5 kedvenccel játszik, a többi leginkább porfogó, vagy csak kipakolja a szoba közepére, én pedig pakolhatok utána.Van 3 alap társasjátéka, sok- sok mesekönyve, gyurmakészlete, rajztblája, biciklije, megslmálhatatlan plüs, póni, mese dvd. Tényleg sokmindene van, amitől néha alig férünk.
De mégiscsak Karácsony lesz, nem?
Nálunk tűzoltóautós ágyat kap a fiam tőlünk. Ő 3 éves.
Apuék vettek neki egy elég drága távirányítós autót, amit szerintem még egyedül nem fog tudni használni, de ők akarták. Meg legalább apa is jót fog szórakozni.
Anyósoméktól szintén játékot kap.
Tőlünk 2 db könyv, 1 társas, 1 ágyneműkészlet, 1 olyan könyv, amiben kirakó van.
Nagyszülőktül nem tudom, miket fog kapni.
4 éves a fiam, távirányítós terepjárót kap tőlünk, kirakót az egyik mamáéktól, kopácsolós készségfejlesztőt a másiktól, a keresztanyjáéktól társast. Ez így 4 db ajándék.
mivel van egy 6 éves lánykánk is, meg az én régi játékaim is mind megvannak, így rengeteg társasjáték, millió könyv és mindenféle fejlesztőjáték stb van már itthon, ládaszám a duplo,lego,playmobil. Ezért inkább össze szoktunk beszélni a családdal, így tavaly pl együtt a tesóval kaptak közösen a családtól-mindenkitől egy akváriumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!