Lassan 8 éves fiúnak való tablet? Ha igen milyen? Nem értek hozzájuk.
Szia. Elöször a kérdésre válaszolnék . Szerintem egy egyszerübbel kezdjétek mert ilyenkor tényleg gyorsan leeshet a gép könnyeben összetörik. Kis képernyös legyen jobban elfér a kezében. My audio az a legjobb a kinaiak közül ;)
A másik része: nekünk négy gyerköc van a legkisebb nyolc mult és most kapot tabletett. Az első gyereknél még mi is idösebben vettünk telefont és tabletett de azóta már mi is bölcsebbek lettünk és a világ is nagyon gyorsul változik.
Szerintem sem biztos hogy akár te akar mi jó döntést hoztunk amikor tabletet vettünk a gyereknek de ez igazából csak a szülöktől függ mennyire eszi meg a gyereket a tablet!!!!
Nálunk a legkisebb ugyanugy imád legozni és rajzolni és jeles tanuló!
Rá kellet jönnünk arra hogy csak rajtunk mulik mennyire lesz függő a gyere!!!!
Nagyon egyetértek a 32-es válaszolóval. Mindegy hogy hány éves a gyerek, amikor tabletet veszel neki vagy hasonló kütyüt, a szülőtől függ, mennyire fogja megenni a gyereket, mert elrabolja egy időre a való világból, az biztos.
Nálunk is négy gyerek van, a legidősebb most 13 éves, ő még 6 éves koráig számítógépet látott, mert nekünk sem volt.
A két legkisebb meg már beleszületett ebbe a világba, a 4 éves lányom kezeli a számítógépet, játszik a tableten, fényképez az okostelón. A világ változik, lépést kell tartanunk, de nekünk szülőknek kell tudni kontrollálni gyermekeinket, hogy ne csak a virtuális világban éljenek.
Illetve ne csak a játékokon lógjanak, hanem hasznos dolgokat is kezdjenek a gépi világgal.
Kedves kérdező, én a helyedben kezdésnek egy olcsóbb, kisebb méretű tabletet vennék, olyan árfekvésűt, amit rászánsz arra, hogy a gyereked ezen megtanulja a dolgokat, és majd 1-2 év múlva ha tönkremegy, egy komolyabbat.
Mi is az Euronics-ben vettünk ilyeneket, és most tényleg vannak jó akciók így karácsony előtt.
Ja és még egy megjegyzés: a kirakó a dedóba való?
Akkor rakja már ki aki ezt mondta a nagyfiam 1000 db-os kirakóját, mert azt én sem tudtam ám, ő is több héten keresztül rakosgatta esténként, mikor kész lett a nagy kép, bekereteztük és kiraktuk a falra. A puzzle fejleszti a vizuális memóriát és az összefüggéslátást, és nemcsak a dedóban. Ugyanez vonatkozik a legóra is.
Visszatérve a kérdésre, vegyél neki nyugodtan tabletet, és használjátok ügyesen!
Nekem az 5 és 7 éves lányaim azon néznek meséket youtube-ról és játszanak is vele. Az iPad a legjobb, de újonnan nagyon drága.
Két megoldás van: használt iPad, az 1-es már 30-40 körül megvehető (akár tőlem :-), vagy egy jó kínai pl. Onda V989, de az már nem fog megérkezni karira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!