Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lassan 8 éves fiúnak való...

Lassan 8 éves fiúnak való tablet? Ha igen milyen? Nem értek hozzájuk.

Figyelt kérdés
2014. dec. 13. 10:32
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
8 colosnál kisebbet ne vegyetek, mert annak már jó a képaránya. Sajnos 40 felett kezdődnek a jók. Menjezek be egy media marktba, szerintem ott mindent elmagyaráznak.
2014. dec. 13. 12:44
 12/50 anonim ***** válasza:
10-es vagyok! Nem mellesleg a Tab-hoz érteni is kell! Folyamatos frissítéseket dob fel, amiket ha kihagysz már nem úgy működnek a játékok, programok...belassulnak stb! A játékok 95%-ában fizetni kell hogy hamarabb végigvidd a pályákat, vagy azért hogy ne egy demo játékot játsz! Vannak eleve fizetős játékok (fizetni kell hogy letöltsd)! Egy 8-éves nem hiszem hogy ezeket kezelni tudná, egy olyan szülő nélkül aki értene hozzá! Akármilyen okos a gyerkőc nem perfekt angol, hogy mindennel tisztában legyen!
2014. dec. 13. 12:45
 13/50 A kérdező kommentje:
Szóval akkor amit a tescoban lehet kapni tizenezerért az sz@rt se ér?
2014. dec. 13. 12:54
 14/50 anonim ***** válasza:

Jól mondod, sz@rt se! Nekünk Samsung Galaxy Tab 2 van! Cirka 60-70 ezer! És ez sem a legjobb! Valamint ezeket, és az okostelefonokat úgy gyàrtják, hogy 2-3 év múlva már nincs rá frissítés magyarul annyira belassulnak a progik, hogy használhatatlan lesz, és venni kell másikat! Ezért írtam hogy ezekhez érteni is kell!

De ha nem hallgatsz senkire akkor feleslegesen írtam le ezeket! Akkor vegyél egyet és majd megtapasztalod! Ha megteheted Apple Ipadot vegyél (ami kicsit bonyolultabb a progikat illetően) és az árát meg sem említem! Na azzal jópár évig nem lesz gond (ha tudjátok használni)! 10-es voltam!

2014. dec. 13. 13:10
 15/50 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem nagy dolgokra kell. Bár fene tudja mi a nagy dolog. Egy kis alap mászkálós játék, vagy logikai játék vagy épp egy mesefilm amit megtud rajta nézni, ha odavagyunk és mindenki más is a kütyüjét nyomkodja.

Azért írtam ki a kérdést mert érdekel más véleménye.Kár támadni. Nekem okostelom van, elég sok éves, bár alap, de nekem megfelel, szóval nincsenek nagy igények. De amiket leírtam, azokat szeretném ha tudná.

2014. dec. 13. 13:13
 16/50 anonim ***** válasza:

Azt lehagytam hogy 1,5 éve van meg a Tab, és 4x volt szervízben! Pontozzatok le nyugodtan! :) Valaki csak ràjön, hogy segíteni akartam!

Kellemes ünnepeket! :)

2014. dec. 13. 13:15
 17/50 anonim ***** válasza:
Mesefilmre tökéletes, de ahhoz drága! A játékok annyira komplexek, és bonyolultak! Nem olyan mint régen a tetris.
2014. dec. 13. 13:17
 18/50 A kérdező kommentje:

A pontozással ne foglalkozz. Én mondjuk még nem pontoztam, csak azokat a válaszokat nem díjazom akik egyből messzemenő következtetéseket vonnak le. Nem szeretem az álszentséget, főleg, hogy a saját szememmel látom, hogy minden elsős másodikos gyerek a számítógép előtt tölti a délutánjait. Másrészt nem lehet abból bárkiről tudni bármit, mert egyszer ilyet akar venni a gyerekének. De azért köszi a válaszokat.

Nem vagyok tisztában teljesen melyik játékhoz mi kell, majd szétnézek. Amikkel az én fiam játszik még nagyon gagyik ami ezen az ezer éves számítógépen is fut.

2014. dec. 13. 13:26
 19/50 anonim ***** válasza:
100%

Szia, eléggé megoszlanak a vélemények, én sem tudom hol foglalnék állást ebben. Az én fiaim most 12 és 14 évesek, 2 éve kaptak tabletet amikor 10 és 12 évesek voltak, akkor került 30 ezerbe a miénk. Tulajdonképp mindenre jó nekik, mint egy számítógép, neteznek, játszanak, videóznak, zenét hallgatnak stb. Szóval majdnem olyan mintha külön számítógépet kaptak volna, ami még most sincs nekik. Nagyon betör a világukba, nekünk volt egy kis harcunk, hogy állandóan ezen lógtak, és nem akartak olvasni, társasozni stb. többé. Most kezdünk egy kicsit visszatérni a valóságba, az olvasás is visszatért, pl. a kötelezőt is letöltötték a tabra, esténként azon olvassák, meg könyvet is vesznek újból a kezükbe.

Azt te döntöd el, hogy 8 évesen megveszed-e neki, ha igen, akkor azt javaslom szülői felügyelet mellett vele együtt ismerkedjetek vele, együtt töltsetek le dolgokat, együtt játsszatok vele rajta, mert lehet hasznos dolgokra is használni, de ahhoz irányítani kell.

Olcsót tényleg ne vegyél, elég hamar tönkremennek, a miénk a 2 év alatt egyszer már volt szakembernél, nem értek hozzá, a fiúk szerint már túl lassú volt, és valamit frissítettek rajta.

Hoppá. Most idejött a kisebbik fiam, megnézte a kérdést és azt mondta: Minek még egy 8 évesnek tablet? Nem ért úgy hozzá! De még mindig jobb, mint az okostelefon, mert a telót a sulijában a 8-9 évesek titokban becsempészik az iskolába, hogy ott is játsszanak vele, a tabletet meg nem tudja magával vinni, mert az nagyobb.

Na ez a gyerekszáj. Nem kommentálom, csak leírtam tényként a véleményét.

2014. dec. 13. 13:38
 20/50 A kérdező kommentje:
Köszi! Persze, hogy nem ért hozzá. Ezért vagyok én :) :) Na jó ez vicces volt, mert én aztán annyira értek hozzá. Na viccet félretéve a számítógépen is én kapcsolom be a játékot neki és szabályozom az időt. Vagy akkor hallgathat olyan zenét amit szeret, de ezt is nyilván én szabályozom. Nem adnám csak úgy oda, hogy nyomkodd amit csak szeretnél, ez alap.
2014. dec. 13. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!