Lassan 8 éves fiúnak való tablet? Ha igen milyen? Nem értek hozzájuk.
Ne a legolcsóbbat mert az nem ér semmit.Gondolom Ti is használjátok majd vele együtt,így olyat vegyetek ami Nektek is megfelel,gyorsaságban,méretben stb.
Szep ajandek a tablet.
de 8 evesen meg kisfiu a gyereked, had llegyen mar gyerek, vegyel neki valami jatekot, pl tarsas jatek, vsgy valami fejlesztoi jatekot.
8 evesn a tabletra ugysem tud vigyazni, majd havonta viszed szervizbe?
regen olyan jo volt a vilag, szep gyerekkor, mar most ez nem mondhato el!
Ez a te dontesed, en a gyerekemnek jatekot veszek es nem tabletet, ugyanis csak szamito fuggo lesz a gyerek, semmi mas nem fogja erdekelni csak a gep.
Gondolom otthol van elerheto szamitogep i ternet, oda ha beul a gyerek 1 orara meset nezni vagy jatszani, boven eleg, nek kell hogy egesznap a tableter nyomkodja csak majd!
Teli vagyunk tárasokkal, kirakókkal, fejlesztő játékokkal. Szerencsére imádja a közös játékokat. emellett az osztály legjobb tanulója és versenyszerűen sportol. Heti egyszer számítógépezhet, be is tartja minden hiszti nélkül. Viszont nagyon sok társának van ilyen olyan kütyüje, amihez mi nemigen értünk. a számítógépünk is alap mondhatnám vacak. Amikor versenyre megyünk az én gyerekem olvas vagy rajzol, a többi játszik a hiper kütyüjén. Látom, hogy ő is vágyik rá, sőt olyan boldog volt amikor megtaláltuk az első nokiámat és kukacos játékot játszhatott vele. Sajnos megmosolyogták, de szerencsére ő nem vette észre.
Szerintem megérdemelné, hogy neki is lehet. De mint mondtam nem értek ezekhez a dolgokhoz. Nem tudom mit kell nézni, ami egy 8 évesnek megfelel. Gondolom a játékokat az internetről kell rá rakni, vagy nem?
Igen, az internetről kell rárakni, de a legtöbb játék olyan, hogy a játékon belül sok fizetős lehetőség van - egy rossz kattintás, és máris kifizetett valamit. Főleg akkor, ha esetleg eleve angol a játék.
Ezen kívül minél jobb a tablet, annál drágább, egy 8 éves gyerek pedig akármennyire az osztály éltanulója, simán tönkreteszi, gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!