D3 cseppből hányat adsz a gyerekednek, és hány évesek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 10. 10:22
1/12 anonim válasza:
D vitaminra gondolsz?
Abból napi 2-3 cseppet adok, 2 éves.
2/12 anonim válasza:
2-t újszülött koruk óta télen nyáron, 2,5 évesek
3/12 A kérdező kommentje:
D3-ra!
2014. dec. 10. 19:08
4/12 anonim válasza:
napi 1. 6 éves lesz februárban.
6/12 anonim válasza:
A Vigantolból? Szerintem az a D3 vitamin. Napi 1 cseppet adtam 4 éves koráig,ennyit mondott a doktornő,majd új orvoshoz mentük át,aki már 2 cseppet mondott.
7/12 anonim válasza:
Nemigen a Vigantolra gondol a kérdező, mert én is kérdeztem,h. D vitaminra gondol és lám, válaszolt,h. nem, hanem D3.
Fogalmam sincs mi az, én Vigantolt adok.
1. voltam
8/12 anonim válasza:
Most jövök vissza harmadjára ehhez a kérdéshez hátha megválaszolja nekünk a kedves kérdező mi a fene az a D3 mert most már én is kíváncsi lettem!
De lehet ez örök rejtély marad számunkra!
9/12 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam: [link]
Utánaolvastam,és írták,hogy van D, D2, D3 vitamin,de az adagolást illetően még az orvosok is mást mondanak.
2014. dec. 11. 17:11
10/12 anonim válasza:
Rajta van az ajánlott adagolás! Minden terméken,gyártónál más és más. Egyébként a Vigantolon ez van: hatóanyag:0,5 mg kolekalciferol (20000 NE D3 vitaminnak felel meg). Magyarul a Vigantol is D3 vitamin :) Mint pl az aszkorbinsav C vitaminnak felel meg. Szóval nem az számit,hogy ki hány csepp D3 vitamint ad a gyereknek,hanem az,hogy abban a termékben,amit ad,mennyi a hatóanyagtartalom,és abból mennyit adagol. A lényeg,eddig 500 NE D vitamin volt az ajánlott napi bevitel,de sokak szerint több a jobb, 1000 NE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!