Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek már nem alszik délután...

Akinek már nem alszik délután a gyermeke, hogy fogja megoldani a karácsonyfa-állítást? Együtt díszítitek-e a gyerekkel, vagy ha nem, hogyan fogjátok titokban feldíszíteni?

Figyelt kérdés

2014. dec. 9. 08:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%
Szerencsére nagy a ház, el tudom dugni az éjszaka feldíszített karácsonyfát a garázsba, és csak szenteste hozza meg a jézuska. Több éve így csinálom.
2014. dec. 9. 09:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor mi kicsik voltunk, akkor vagy apuval mentünk 24-én délután sétálni / szánkózni, vagy pedig anyunak volt még "sürgős" takarítanivalója a nagyszobában, ahova nem mehettünk be, hogy ne legyünk láb alatt :)
2014. dec. 9. 10:20
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Mi együtt díszítjük, mert a fát nem a Jézuska hozza, csak az ajándékokat. Minél szebb a díszítés, annál szebb ajándékokat hoz. :) Vagyis idéntől már csak a fiamnak 3,5 éves) hoz a Jézuska ajándékot, a 8 éves lányom már az ajándékokról is tudja, mi a helyzet. :)
2014. dec. 9. 10:43
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem felesleges energia pazarlás titokban díszíteni a fát. Sokkal szebb, izgalmasabb, meghittebb együtt díszíteni, hogy a Jézuska szépnek találja majd. Mi sosem díszítettük, és sosem fogjuk titokban.
2014. dec. 9. 11:21
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

Mi együtt díszítjük a fát apával és idén már a lányunkkal,akkor lesz 2 éves. 24.-én nappal díszítünk és este jön a Jézuska.

Nálunk csak az ajándékot hozza a Jézuska,a fát nem. :)

Tavaly csodálkozva nézte a színes gömböket,amikor apával díszítettük.Idén már ő is díszít velünk.

2014. dec. 9. 11:52
 16/17 anonim ***** válasza:
83%

Ez adtòl függ milyen a gyereked. Az èn fiam szó szerint nem örül a fànak ha együtt díszítjük, szerinte akkor nem olyan szèp. Gondolom eltűnik a varàzs, így mi 23 este apàval összerekjuk reggelre. 6 èves a fiam, ilyenkor csak àll ès nèzi àmulva keresi rajta az új díszeket stb. Tudja hogy mi csinàljuk...de miklr együtt diszìtettük nem is èrdekelte.

A keresztlànyom pedig imàdja eltervezni ès rakosgatni a fàra a dolgokat, ö is 6 èves ki sem lehetne belőle hagyni.

2014. dec. 9. 12:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálunk a Jézuska üres fát hoz,idén kértük,hogy a pelenkázó tetejére tegye mert a 14 hós ott nem éri el.A most 5,5 éves tavaly is idén is díszít velünk,alig várja.
2014. dec. 10. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!