Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4-5 éves gyerekednél hogy...

4-5 éves gyerekednél hogy zajlik a karácsony? Karácsonyfa állítási szempontból kérdezem?

Figyelt kérdés

Nálunk tavaly még úgy volt, hogy 23-án miután elaludt, elkezdtem díszíteni a fát és odatettem az ajándékokat, hogy reggelre ott találjon mindent. De idén elgondolkodtam rajta, hogy neki is izgalmasabb ha együtt díszítjük fel este. Meg amikor vettem díszeket, akkor is mondta hogy majd ő szeretné rátenni a fára.

Nálatok hogy van? A Jézuska hozza a fát is, vagy együtt díszítitek?

2013. dec. 10. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Nálunk díszítve hozta a fát 24-én reggelre mire felébredt, majd este átmentünk nagymamájához addig meghozta az ajándékokat a Jézuska.
2013. dec. 10. 18:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Kicsi koruktól együtt díszítjük, nagyon jó közös családi program. Nagyon élvezik.
2013. dec. 10. 19:22
 3/10 anonim ***** válasza:
közösen diszitjük a fát
2013. dec. 10. 19:28
 4/10 anonim ***** válasza:
3 éves kora óta együtt díszítjük a fát.
2013. dec. 10. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi is közösen díszítjük. Nem olyan nagy a lakásunk, hogy feltűnés nélkül fel tudnánk állítani és díszíteni (mondjuk az éjszaka leple alatt),ezért az első pillanattól fogva bevontuk a gyerekeket is. Nagyon élvezik, már alig várják :)
2013. dec. 10. 19:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Szerintem idén mi is együtt díszítjük.
2013. dec. 10. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:

enyém 4 éves. eddig estére meghozta a jézuska a díszített fát az ajándékokkal (míg mi sétáltunk...)

most azt kérte, hogy írjuk bele a jézuska levelébe, hogy ne hozzon díszített fát, mert ő szeretné feldíszíteni :D

így lesz, 24.-én délelőtt feldíszítjük együtt :)

2013. dec. 10. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
24-én délutáni alvás után együtt díszítünk, este apró ajándékokat adunk egymásnak a férjemmel, és a gyerekeknek is, ők készítenek nekünk valami kreatívot 20-a körül, amiben felváltva mi segítünk (rajz, gipszöntés...)azt adják nekünk. Ez a szeretet jegyében, 25-én reggel pedig megtalálják a fő ajándékot a fa alatt, amit a Jézuska hoz nekik.
2013. dec. 10. 22:59
 9/10 anonim ***** válasza:
3 éves korától együtt díszítünk. Előtte akkor díszítettünk 24.-e du. amikor aludt. Nálunk is együtt díszítettünk, nagyon szép élmény, ezért folytatjuk a hagyományt. A jézuska meg az ajándékot vacsora valamikor délután hozza meg. Ahogy hozza a pillanat :-)Általában ebéd után díszítünk fenyőfát.
2013. dec. 11. 09:09
 10/10 anonim ***** válasza:

4,5 éves. Nálunk még idén is úgy lesz, hogy amikor délután alszik, akkor a férjemmel feldíszítjük, alá rakjuk az ajándékokat is. Így nem gond, hogy még játszana. :)

Nálunk angyalka van egyébként.

2013. dec. 12. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!