Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nálatok, hogy "tűnik el" a...

Nálatok, hogy "tűnik el" a karácsonyfa?

Figyelt kérdés
Nálunk alvás alatt a Jézuska hozta,akkor az is "vigye el"?Vagy szedni már együtt szeditek le a díszeket? 3,5 éves a kisfiam.
2013. jan. 10. 11:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
egyszerre díszítettük egyszerre szedjük le
2013. jan. 10. 11:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első válaszolóhoz.
2013. jan. 10. 11:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én állításom szerint az angyalkák hozták a fát amíg ő aludt.Az ő elképzelése szerint a télapó (egyszerűen ragaszkodott ehez, még az ablakon kiintegetve meg is köszönte a télapónak)

Múlthéten míg ő oviba volt leszedtem, és amikor mendtem érte mondtam neki hogy elvitte a télapó.

2013. jan. 10. 11:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi is csak simán leszedtük.
2013. jan. 10. 11:24
 5/11 anonim ***** válasza:

Nálunk nem a jézuska hozza a fát, hanem "csak" az ajándékot.

Együtt díszítjük fel és együtt is bontjuk le a gyerekekkel.

2013. jan. 10. 11:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha Jézuska hozta, ő vigye is el.

Nálunk is a Jézuska hozta, és elvinni is ő fogja, különben hogy tudná jövőre visszahozni?:D

2013. jan. 10. 11:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy van, hogy a télapónak tejjel és általunk sütött sütivel kedveskedünk az ajándékok miatt.

A jézuskának meg veszünk egy szép fenyőfát és feldíszítjük, mert szereti a Jézuska a csillogást, a díszeket.

Neki ezzel köszönjük meg a sok ajándékot.

Tehát együtt díszítünk és együtt szedjük le a fát.

Most karácsonykor a lányunk választott fát már :))

2013. jan. 10. 11:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a jézuska hozta és az angyalkák segítettek neki, az angyalkák fogják elvinni. (De még meg van.)
2013. jan. 10. 12:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Kinél mi a szokás. Mi együtt szereztük be a fát, de az angyalka díszítette fel, és ő is fogja elvinni, a Jézuska csak az ajándékot tette alá. Sztem ha most Jézuska hozta, Ő is vigye el. Idén meg változtathattok is, lényeg, hogy ne nagyon kavarodjon meg tőle.
2013. jan. 10. 14:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk kiskoromban angyalkák hozták a fát és az ajándékokat is, de mindig együtt szedtük le. Viszont szerintem a gyerekeimmel (tavasszal jön az első, tehát nyilván az idei karácsonykor még nem lesz elég nagy hozzá, de majd később) már úgy fogjuk csinálni, hogy közösen díszítjük a fát és csak az ajándékot hozzák az angyalok. Ne szegény apunak kelljen egyedül bajlódnia a fával, amíg én a gyereket elfoglalom :)
2013. jan. 12. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!