Kevés, ha egy négyéves gyerek csak egy nagyobb (15 ezer ft) duplo szettet meg egy mesekönyvet kap karácsonyra a szüleitől?
Egy ajándék ami szívből jön sosem lehet kevés.
Nem az ajándékok mennyisége és ára határozza meg hogy mennyire fontos a gyereketek és mennyire szeretitek.
Én pl. 2 éve karácsonykor kórházban voltam. Sürgősségi császáros koraszülésem volt. Nem vettem semmit senkinek mert azt hittem bőven lesz időm nézegetni,kiválasztani. Hát nem így lett.
Babám a koraosztályon, én az anyaszálláson távol az otthon maradt lányomtól,férjemtől. Együtt akartunk lenni Szenteste, bejöttek meglátogatni minket. És szerettemvolna ha valami kézzelfogható dolgot kap a lányom mégha apróság is.
5 nappal azután hogy megműtöttek és lebotorkáltam az anyaszállásra, felöltöztem és 2 etetés közt kisétáltam a városba ajándékot keresni a lányomnak. Összesen volt nálam kb. 2000,-Ft. Bankkártya se semmi.
Vettem neki egy szép köves karkötőt meg csokit.
Alig vártam hogy jöjjenek látogatni.
Nagyon örült neki.
De a legnagyobb és legszebb ajándék mégiscsak nekünk azon a Szentestén az volt, hogy este későn mind a hárman bemehettünk a kistesóhoz a koraosztályra és apa is meg a nővére is közelről láthatta. És ami hab volt a tortán az az, hogy akkor került le a lélegeztetőgépről a kisfiam, tudott önállóan lélegezni!!
Életünk legszebb és legemlékezetesebb Karácsonya.
21-es vagyok.
Köszönöm, én is mindenkinek Boldog Békés Áldott Karácsonyt Kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!