Hogyan éltétek meg, amikor első gyermeketek bölcsit/ovit elkezdte?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 15:40
11/17 anonim válasza:
6. válaszoló, volt bölcsis? :) Én is azt hittem, hogy tudok majd tanulni, kikapcsolni, végre lesz időm a páromra. Erre elúszott a tanévem, a gyereket nem tudom hova vinni, munkahely sehol, nagyszülőkre nem tudom hagyni, és kb 2 hetente itthon van.. ( most 2 hét betegség után vittem oviba, de ugyanúgy köhög..) ( doki mondta, hogy mennie KELL! )
12/17 anonim válasza:
Még nem bölcsis mert 4.5 hónapos, de 6.5 hónaposan fog menni februárban, én már alig várom, hogy mehessek dolgozni, vége a bezártságnak. Remélem mindketten jól fogjuk viselni.
13/17 anonim válasza:
4 évesen vittem oviba háromból kettő gyermekemet, egyet 3 évesen. Számomra jó volt az együtt töltött idő. Szerintem nekik is, rengeteget játszottunk együtt, életem legjobb évei voltak. Hamar beszoktak, így jól ment az elválás, de nagyon sokat gondoltam rájuk napközben.
14/17 anonim válasza:
De szuper,h. aki normálisan gondolkozik és hagyja leválni a gyereket, nem csinál drámát a bölcsiből/oviból, az le lett pontozva.
15/17 anonim válasza:
Könnyedén,nagyon vágyott a gyerekek köré,tudtam,jó helye lesz a bölcsiben 1,5 éves volt,én vágytam dolgozni,és amúgy is muszáj volt,könnyű is volt a beszokás,imádta a a bölcsit,most már ovis ott sem volt probléma.
16/17 anonim válasza:
' gyerekek közé
ne is foglalkozz a pontozással aki nem ül otthona gyerekkel 3-4 évig az itt sok anya szerint szörnyű önző dög..
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én egy "szörnyű önző dög" :) kategória leszek akkor, mert én is úgy gondolom, hogy szüksége van a gyereknek és az anyának is a külön töltött időre. Már én is alig várom, hogy ismét dolgozhassak, emberek között legyek, kiszabaduljak a bezártságból, sajnos én nem úgy éltem meg az itthon töltött időt, mint "életem legszebb évei". Még fél év és bölcsi, 2 évesen.
2014. dec. 1. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!