Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor vettétek meg gyermeketek...

Mikor vettétek meg gyermeketek első óráját és milyet?

Figyelt kérdés
Nagylányom 5 éves, úgy gondoltam karácsonyra kap valamilyen karórát. Semmi extrára nem gondoltam, csak valami strapabíró mesefigurás darabra. Tudnátok ajánlani?
2014. nov. 27. 10:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem még nincs gyerekem, de emlékszem, hogy én az első órámat az iskolában az első osztály végén kaptam, amikor már ismertem az órát.

Pici mutatós, számos óra volt, barna szíjjal.

2014. nov. 27. 10:21
 2/13 A kérdező kommentje:
Épp azért akarom, hogy elkezdje megismerni az órát, szeretném ha iskolás korára ez már menne. Szerintem ennyi idősen már képes lenne rá, okos értelmes lány.
2014. nov. 27. 10:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Tökéletesen hasznos ajándék! :) Mindenképpen mutatósat vegyél, de olyat, amin mindegyik szám rajta van! Hamar meg fogja tanulni, hogy kell leolvasni.
2014. nov. 27. 10:25
 4/13 anonim ***** válasza:

Gyerekünk még nincs, de a keresztlányunk tőlünk kapta az első óráját.

Nagyon szeretett volna, abban állapodtunk meg vele, hogy ha megtanulja az órát, akkor kaphat egyet. Februárban kapta meg, akkor volt első osztályos. Egy színes gyerek órát vettünk neki, középkategóriás darabot.

2014. nov. 27. 10:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Az én fiam még nagyon pici, de van egy kép rólam, 2 évesen vigyorogtam a dédinél egy hatalmas bokor előtt fodros szoknyában meg színes számkijelzős órával a kezemen. A mai napig megvan. :) Nem tudom kinek az ötlete volt, de le is infózom anyukámat, ha már így eszembe juttattad. :)
2014. nov. 27. 10:48
 6/13 A kérdező kommentje:
Én meg pont azért venném, hogy ezáltal legyen motivációja. Meg szerintem az is jó benne, hogy megmutatom rajta mikor fogok érte odaérni az oviba és akkor már várhatja előre.
2014. nov. 27. 11:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Én 7 évesen kaptam, ilyen fajta volt: [link]

Nagyon-nagyon szerettem, könnyű leolvasni, mert a percek is rajta vannak 5-ösével.

2014. nov. 27. 11:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondoltam én is, csak az árkategória lehetne a negyed mondjuk. :) Nem akarok drágát, nehogy ellopják tőle vagy elhagyja.
2014. nov. 27. 12:50
 9/13 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, a Flikflak órámat majdnem 10 évig hordtam, nagyon strapabíró és imádtam is. Szerintem ez azért nem az a kategória, amit ellopnának, meg olyan vízálló, hogy le se kell venni semmi miatt, mikor táborban voltam egy hétig le se vettem :-)
2014. nov. 27. 13:07
 10/13 A kérdező kommentje:
Egy 5 évesnek szerintem ez még túlzás. 7 évesen az ember már jobban figyel rá, de ennyi idősen hajlamos még a kedvencét is az oviban hagyni, ami után meg jön a bőgés este, ha véletlenül mi is elfelejtjük.
2014. nov. 27. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!