Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor vettétek meg gyermeketek...

Mikor vettétek meg gyermeketek első óráját és milyet?

Figyelt kérdés
Nagylányom 5 éves, úgy gondoltam karácsonyra kap valamilyen karórát. Semmi extrára nem gondoltam, csak valami strapabíró mesefigurás darabra. Tudnátok ajánlani?
2014. nov. 27. 10:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8 éves korában kapott egy Swatch órát.
2014. nov. 27. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam még csak 2 éves, szóval ő még nem kap órát, de emlékszem nekem már ovis koromban (nagycsoportban) volt karórám. Digitális kijelzős, rózsaszín-fehér csíkos (még most is megvan, csak már nem működik). Voltak akik megkérdezték, hogy mennyi az idő, mert ugye látták, hogy van rajtam óra, de olyankor az orruk alá dugtam, itt van, nézd meg. A számokat nem ismertem, meg maga a órát sem, csak tetszett, inkább karkötőként használtam.
2014. nov. 27. 20:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Digitálisat semmiképp nem akarok, azt szeretném, hogy ezáltal tanulja meg az óra leolvasását.
2014. nov. 28. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!