4 éves fiam nem rajzol semmit?
És amúgy legóval vagy valami finom motorikát igénylő játékkal szívesen molyol?
Egyáltalán - a nagymozgások teljesen rendben vannak?
Mondjuk az én 5 éves gyerekem sem szeret rajzolni, színezésnél is kimegy a vonalból. Talán a temperával festés ragadta meg a képzeletét. De max egy Czóbel lehet belőle, annyira böte a rajzoláshoz...
Az én 5 évesem sem rajzol még semmit. Szinezni is csak most kezdett, pedig 1,5 évesen firkálgatott, de közben rájött, hogy neki annyira nem megy és nincs hozzá kedve. Szerencsére még csak középsős, évvesztes, van ideje. Van egy húga, 3 évesen ügyesebben rajzol, mint ő. De a nagy meg számol, kettesével is, visszafelé is, és 1 hónapja olvas is :D Nem egyformák.
Igyekszem nem erőltetni, inkább olyanokkal próbálkozom, amivel ügyesedik, de van sikerélménye vele. Legó, vagy most vettem olyan kifestőt, amit vizzel kell kifesteni és szinesednek a lapok, ezt például szereti ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!