Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves fiam nem rajzol semmit?

4 éves fiam nem rajzol semmit?

Figyelt kérdés
Ökölbe fogja a ceruzát .Szeretnénk neki megmutatni hogyan kell fogni de akkor otthagyja az egészet.Ritkán ül le firkálni is.Oviban is feszt rajzoltatnák őket de ő még egy pálcika embert sem tud.Volt így valakinél ?
2014. nov. 30. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyurmázni szeret? Lazítani kell a kezeit majd fog utána rajzolni. Keresztfiam is így volt anno sok gyurmázást javasoltak neki.
2014. nov. 30. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 3,5 évesem sem tud rajzolni, csak max csigavonalat meg egyeneseket. Ez van az én tehetségemet örökölte.
2014. nov. 30. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:

És amúgy legóval vagy valami finom motorikát igénylő játékkal szívesen molyol?

Egyáltalán - a nagymozgások teljesen rendben vannak?

Mondjuk az én 5 éves gyerekem sem szeret rajzolni, színezésnél is kimegy a vonalból. Talán a temperával festés ragadta meg a képzeletét. De max egy Czóbel lehet belőle, annyira böte a rajzoláshoz...

2014. dec. 1. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én 5 évesem sem rajzol még semmit. Szinezni is csak most kezdett, pedig 1,5 évesen firkálgatott, de közben rájött, hogy neki annyira nem megy és nincs hozzá kedve. Szerencsére még csak középsős, évvesztes, van ideje. Van egy húga, 3 évesen ügyesebben rajzol, mint ő. De a nagy meg számol, kettesével is, visszafelé is, és 1 hónapja olvas is :D Nem egyformák.

Igyekszem nem erőltetni, inkább olyanokkal próbálkozom, amivel ügyesedik, de van sikerélménye vele. Legó, vagy most vettem olyan kifestőt, amit vizzel kell kifesteni és szinesednek a lapok, ezt például szereti ő is.

2014. dec. 2. 07:22
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Imád legózni,gyurmázni.Ő is év vesztes M
2014. dec. 7. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!