5,5 éves kisfiú mennyit rajzol/kézműveskedik?
én meg nem erőltetném és hagynám még 1 évet oviba!
Mit mondanak az óvónők?
Szia!
Ez egyik pillanatról a másikra megoldódik,ne aggódj.
A fiam mindjárt 6 éves,soha nem rajzolt,viszont színezett sokat(és idegesíti,ha kimegy a vonalon:)).
Őszi szünet kezdete óta itthon van,mert beteg lett,és már szuper dolgokat rajzol,minden nap magától leül és alkot.
Ő most ért meg rá.
A tesó 7 évesen ment suliba(augusztusi),még akkor sem rajzolt igazán,de ez is megváltozott.
A mi védőnőnk is minden éves vizsgálaton "leszúrt",hogy nem rajzol még a gyerek,az óvónő pedig mindig megnyugtatott,hogy más dolgokban pedig jobb,mint a többiek,így nem aggódom.
Se rajzolni se színezni nem szeret. 5 éves volt júniusban.
Vettem neki foglalkoztató füzetet, mindet szépen megcsinálja, a szinezéseket átlapozza. Nem szereti.
Ma vettem neki új jobb ceruzákat, amit nem kell annyira rányomnia, hogy látszódjon is. És 3szőgű a ceruza, így könnyíti a helyes ceruzafogást. Én nem erőltetem neki, és elvileg ő is megy szeptemberben... majd még meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!