Hogy tudnám sürgősen leszoktatni arról, hogy szopja az ujját? 4 éves lányom állandóan szopja. Valami nem drasztikus, de hatásos tanácsra lenne szükségem!
Második: köszönöm a linkeket.
Első: Azért, mert már mindkét ujján 1-1 nagy, csúnya sárga folt van, ami kemény, sokszor viszket neki, és néha jön le a bőr. A doki szerint le kellene szoknia róla, addig nem fog elmúlni. Azóta sajnos már az ujjbegyén is lett egy csúnya vörös viszket "seb" , amit leszedett, így most szinte tűz vörös, és nem akarom, hogy valami maradandó seb, vagy akármi legyen neki :(
Csak nagyon sajnálom, mert ahányszor rászólok, kérem, máris sír, hgoy őneki az nagyon hiányzik..
Köszönöm a válaszokat. :) A paprikás/ borsos fenyegetésekre gondoltam. Édesanyám már mondta többször a lányomnak, hogy megteszi, és el is indult a konyhába. Szegényem meg annyira megijedt, alig tudtam megnyugtatni :(
Körömrágás elleni lakk nálam nem vált be, megszoktam :D De lehet, hogy kipróbálom a lányomnak is :)
Valamiért nagyon szüksége van rá. Mikor mondom, hogy nem szabad, sírós arccal kérdezi, hogy akkor melyiket szophatja? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!