Másfél évesem állandóan rugdos pelenkázás közben.
Valakinek lenne tanácsa?
szerintem ezt minden baba csinálja...
felejtsd el a pelenkázót, nagy már hozzá és túl sok a támadási felület azon :D
ülj le vele a földre vagy az ágyra, ülj törökülésbe és a lábait tedd a combod mellé, így nagy terpeszben gyorsan át tudod pelusozni anélkül, hogy rugdosni tudjon. a könyököddel vissza tudod tartani a lábait ;)
vagy használj bugyipelust, állva át tudod cserélni, így aztán végképp nem tud rugdosni. kakinál meg állítsd be a kádba és mosdasd le :)
2014. júl. 18. 12:09
Ismerős a téma sajnos. Vmelyik nap volt egy kérdés itt, h meddig csinálják ezt. Azt írták , h amíg szobatiszták nem lesznek. Éljen!
Enyém is másfél éves és ezt csinálja, hónapok óta.
1. Bugyipelenka
2. Adsz a kezébe vmit ami újdonság és azt nézegeti addig.
Sajnos én sem olvastam más megoldást. :/
2014. júl. 18. 12:10
Minden gyerek azért nem csinálja. Az én fiam nagyon ritkán rugdos, de akkor sem engedem neki.
Én lefektetem a kanapéra, mellé ülök, és úgy pelenkázom, tehét még esélye sem lenne rugdosni.
A bugyipelenka még megoldás lehet.
2014. júl. 18. 12:16
Az enyem is rugdosott ennyi idosen, most ket eves, es mar nem csinalja, forgolodik helyette, ugyanolyan nehez tisztaba tenni, csak legalabb nem faj. :) En agyon is, foldon is cserelek, mikor hol, de mindig forgolodik. Ujabban mesenezes kozben csinalom, igy az lekoti, es neha eszre sem veszi a pelenkacseret, ugy belemerul a mesebe.:)
2014. júl. 18. 12:34
Bugyipelenka és állva pelenkázni.
2014. júl. 18. 13:22
Az enyém 10 hónapos és szintén ezt csinálja,már kb 2 hónapja :-( És az sem jön be,hogy a kanapéra teszem és mellé ülök,mert akkor meg úgy fordul hogy oldalra tudjon rúgni. Nemrég állt fel csak,szóval még nem tudom állva pelenkázni,úgyhogy mindig résen vagyok.
2014. júl. 18. 14:44
Állva pelenkázd. Ilyen egyszerű.
2014. júl. 18. 15:03
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A pelenkázót már azóta nem használjuk, hogy megtanult mászni :-) Amikor csak pisi van akkor állva pelenkázom és bugyipelust használunk de a nagy dolgokat én valahogy nem tudom megcsinálni állva. Állandóan el akar menekülni és nem tudok törölni és figyelni is arra, hogy nehogy meglógjon. Biztos én vagyok a béna ha másnak megy de ez van. Még a kádban lemosás nem jutott eszembe de ki fogjuk próbálni. Zöld kéz ment mindenkinek. :-)
3-as vagyok. Nem szoktam foglalkozni a pontozással, de most mégis az én válaszom miben bántott bárkit is? Mert az én fiam nem rugdos? Bocs.
Én is a kérdésre válaszoltam, ugyanazt, mint mások, de azért kösz érte.
2014. júl. 18. 20:58
10/10 A kérdező kommentje:
3-mas ne foglalkozz vele! Egy ideig az én szememet is szúrta ha lehúzták a válaszom de most már nem érdekel. Az olyan meg pláne nem aki csak rányomja a piros pacsit de hozzá nem szól a dologhoz csak a másikét bírálja ( volt, hogy egyedül én válaszoltam egy kérdésre és le lett pontozva de okoskodást nem láttam , hogy miért is ). Ne hergeld magad ilyenek mindig lesznek.
Kapcsolódó kérdések: