Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam állandóan rúgdal...

Kisfiam állandóan rúgdal pelenkázás közben.15 hónapos. Mit tegyek, hogy megértse nem szabad?

Figyelt kérdés
Egyebkent nincs vele baj, cuki gyerek, de ettol a falra maszok. Gyomorszajon rugdal es rohogcsel :(. Hiaba mondom nem szabad hiaba fogom le a labat. Vmi jo otlet??
2014. márc. 11. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi ilyenkor váltottunk bugyipelenkára, mert nálunk sem hatott semmi. 2-3 hónapig azt használtunk, így minimalizáltuk a fekvés idejét. Aztán mikor már okosabb volt és el tudtam neki mondani, hogy nem szabad, mert fáj, onnantól nem volt ilyen gond.

Úgyhogy szerintem mivel játéknak fogja fel, és még nem lehet elmagyarázni neki, ezért vagy kicselezed hogy eltereled a figyelmét, vagy bugyipelenkával állva pelenkázol (netről rendeltem 10-es kiszerelésűt, teljesen bejött és olcsóbb, mint egy sima pelenka!).

Egyébként meg türelem, ki fogja ezt is nőni :)

2014. márc. 11. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:

1. olyan játékot adsz a kezébe, amit máskor nem kap meg, ez lefoglalja

2. bugyipelenka

3. leköltözöl vele a szőnyegre vagy a kanapéra és ott rugdoshat kedvére

nálunk 17 hónap van a két gyerek között, mivel a pelenkázó pont hasmagasságban van én elég korán kiiktattam és onnantól a kanapén pelenkáztam, így nem tudta megrúgni a hasam

2014. márc. 11. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi váltottunk bugyipelenkára. De ha le tudod foglalni valami játékkal az is jó. De ez csak ideig jön be :)
2014. márc. 11. 09:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom! Mar nezegettem a bugyipelenkat de nem ertettem mi a lenyege :). Megnezem, illetve lehet tenyleg lekoltozok vele a foldre. Mindent elturok egyelore de ez nagyon kiakaszt. Koszi a jotanacsokat!
2014. márc. 11. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!