Milyen vitamint adjak a gyerekeknek? Állandóan taknyosak, köhögnek.
Marslakócskák és az egyéb rágótabletták nem jók, nem értek semmit. Mást még nem próbáltunk.
Amikor bejön az ősz, onnantól 1 hónapból 3 hetet taknyosak, köhögnek. Más tünet nincs.
Ők gyümit, zöldséget nem ehetnek, szinte mindre allergiásak, ezért kéne valami. A doki a rágótablettákat javasolta, de nem jó. Új időpontunk csak februárra van.
7, 8, 4 és 1 évesek.
Vitacolan nagy nulla, lányom étvágyjavítónak szedte, semmit sem használt.
Én a Béres cseppet ajánlom neked, ha még nem próbáltátok, mellé mindenképp C-vitamin!
Vagy Cebion multi szirup is jó. Marslakócskák szintén nem ér semmit.
JutaVit-nek vannak jó termékei, magyar és nem túl drága sem és jó.
Én most az utóbbi belinkeltet adom a gyerekeimnek (4,5 és 3,5 évesek). Páromnak és nekem is torokgyulladásom van most, de nekik semmi bajuk, remélem nem is lesz. Gyógyszertárban is kaphatóak.
Én Marslakócskát, plusz c és d vitamint adok nekik minden nap ovikezdés óta.
Eddig bevált, pedig a kisebbikem nem egy egyszerű eset: veleszületett hörgőszűkülete és asztmája van, pici kora óta 3 állandó gyógyszert szed. Azt gondoltam, hogy már szeptember elején kibukik és szinte folyamatosan itthon lesz. De nem, a 2 hónap alatt 3 napot hiányzott, azt is hányós-hasmenéses vírus miatt.
Köszönöm a segítséget!
Vitacolant próbáltuk, de túl sok savat csinált nekik.
Nincs meleg, 20-21 fok van, 50-60%-os páratartalommal, naponta 3-szor 20 percet szellőztetek.
Ezt én is ajánlom! Van benne probiotikum is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!