Legalább egy bokorba elmehettek volna, az a minimum.
2014. nov. 22. 13:23
3/11 anonim válasza:
Mert h.lye taplók!
Remélem legközelebb oda teszik le a pokrócukat a pisis fűbe és oda hajtják le a fejüket!
2014. nov. 22. 14:41
4/11 anonim válasza:
Múltkor a játszótéren játszottunk ott volt egy kislány a nagymamájával. Szólt a lány hogy pisilnie kell kivette a mamája a homokozóból és közvetlen mellé pisiltette. undorító hogy ott játszanak a kisgyerekek ez meg odapisilteti, vitte volna el onnan. Ez a bunkóság felsőfoka.
2014. nov. 22. 15:04
5/11 anonim válasza:
Mert manapság sajnos ez a természetes. 2 évben 1-szer megyek strandra, de mindig látok olyat, hogy a gyereket más pokróca/törülközője mellé pisiltetik.
2014. nov. 23. 20:37
6/11 anonim válasza:
Attól tartok, a jövőben megjelennek a kutyájukat homokozóban pisiltető gazdik is... :S "Ne adja isten"...
2014. nov. 23. 21:56
7/11 anonim válasza:
Mert bunkók,de még a másik dolog,hogy a medence mellett olyan mélység van,hogy ha leesik a gyerek....Hát sajna vannak ilyen emberek...De saját tapasztalatom is van,a múltkor egy körbekeritett modern játszótéren voltunk, ahol egy 4 év körüli lányt az anyja a játszótéren egy pad mellé,ahol az emberek ülni szoktak,oda pisiltette! Felháboritó,mert a játszótér mellett millió fa,bokor,füves terület van,ahová semmiből se tartott volna kimenni! Ha elvárjuk,hogy a kutyák ne pisiljenek a játszótérre,akkor az emberek/gyerekek se pisiljenek/pisiltessék oda a szülők!!!!!
2014. dec. 11. 13:35
8/11 anonim válasza:
Hát igen. :)
De te hogy bukkantál pont erre a videóra?
2014. dec. 12. 08:12
9/11 anonim válasza:
És még milyen jót is nevetnek rajta.... szerintük biztos írtó cuki volt.Még jó, hogy nem a medencébe pisiltetik...
SOk ilyen tapló ember van sajnos.
Nekem is vannak gyerekeim, mikor a szobatisztaság alakulóban volt, és játszótérre mentünk és rájuk jött a pisi, én a játszótér széléig a fáig elvittem őket. De kb 3-4ilyen alkalom volt összesen a 2gyerekkel. Az egyiknek volt még "szokása" hogy mikor mentünk bevásárolni gyalog a tescoba, akkor egy hátsó uton jártunk, és volt egy fa (a semmi közepén kb) és ha ott mentünk a fiam mindig ahhoz a fához pisilt. De ott arra nemigen járt senki, játszótér vagy egyéb gyerekek által használt játék vagy bármi más -szóval semmi sem volt a közelben. De egyszer mikor már hidegebb idő volt és pisilt, akkor nagyon fázott és utána soha többet nem csinálta. :)
2014. dec. 12. 08:56
10/11 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy az mennyire lett volna vicces nekik, ha odamegy egy felnőtt és odatol egy kábelt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!