Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan vegyem ra a kisfiamat...

Hogyan vegyem ra a kisfiamat hogy egyedul oltozzon? A ti gyermeketek egyedul oltozik?

Figyelt kérdés
3 evet toltotte juliusba.viszont nagyon akaratos makacs.oltozni nem akar.meg a nagragot le is veszi de ennyi.se cipot semmit nem hajlando egyedul felvenni.vagy korai meg?

2014. nov. 18. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:

A fiam most töltötte a 4-et, és mostanában kezdett egyedül vetkőzni. Már sikerül a pólót is levennie egyedül, de csak kínlósádok árán. Így a végére mindig ideges. :) Ezért aztán sokszor kéri, hogy inkább én vegyem le. Alulról könnyedén levetkőzik, azzal nincsen baj.

Viszont öltözni nem igazán hajlandó egyedül. Pedig amikor rászánja magát és a kikészített ruhákat egyedül veszi fel, akkor sikerül neki. Azt hiszem, inkább türelmetlen, mint ügyetlen.

Szerintem nálatok kicsit még korai. Gyakorolgatni lehet, főleg a vetkőzést, mert az könnyebb, de még ne várd el, hogy teljesen egyedül öltözzön.

2014. nov. 18. 23:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Az oviban is nagycsoportos korra várják el azt, hogy egyedül öltözzenek és vetkőzzenek. A lányom kb. 4,5 éves volt mikor erre "megérett".
2014. nov. 19. 00:00
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
4 éves lesz a lányom. 2 éve már ment neki nadrág, mellény, aztán sokáig semmi.. Most kezdi a cipő, nadrág, bugyi, atléta, esetleg pulcsit felvenni, illetve pulcsi kivételével levenni. Eddig aggódtam, most a válaszokat olvasva megnyugodtam :)
2014. nov. 19. 00:26
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
2,5 éves lesz a kislányom, levenni mindent levesz, bugyit, nacit, zoknit(pólót nem mindig), kabátot, cipőt. Felvenni is felvesz a pólón, kabáton kívül mindent.
2014. nov. 19. 06:09
 5/7 anonim ***** válasza:
tud egyedül öltözni ,de reggel és este nem akar ,igy ilyenkor segitek neki.
2014. nov. 19. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
5 éves, kb. tud öltözni, de nem mindig akar, és nekem sincs mindig időm kivárni, így időnként segítek. Próbálok minél kevesebbet, de ugye ha nem akar oviba menni, várhatom hogy magától öltözzön fel végre...
2014. nov. 20. 10:54
 7/7 A kérdező kommentje:
na akkor megnyugodtam hogy nem vagyunk elkesve :) koszonom
2014. nov. 20. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!