Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nálatok mi a "kabalája"...

Nálatok mi a "kabalája" alváshoz, megnyugtatáshoz a babátoknak?

Figyelt kérdés
Nálunk konkrétan anya haja és a cumi! :-) Hiába a szundikendő meg iylen-olyan erre kitalált dolgok. Már pici kora óta a hajamba simogatja, tekergeti, túrja és úgy alszik el! Másfél éves és fogalmam sincs, hogyan fogom leszoktatni róla! Más is van így?
2014. nov. 18. 22:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az ujja. Azt szopizza és alszik el. Nyügi akkor is azt kapja be és hozzámbújik.
2014. nov. 18. 22:30
 2/18 anonim válasza:
Hát nálunk nincs kisgyerek,de amikor én kicsi voltam akkor mindig plüssel aludtam és a mai napig megvan az a szokásom,hogy komfortosabb étzés ha valamit ölelek. (jelenleg pingvines díszpárna xD)
2014. nov. 18. 22:31
 3/18 anonim válasza:
#2 vagyok,azt lehagytam,hogy 12L
2014. nov. 18. 22:31
 4/18 anonim ***** válasza:
a cumija
2014. nov. 18. 22:37
 5/18 anonim ***** válasza:
Cumi és simogatja a karomat.:)))
2014. nov. 18. 22:47
 6/18 anonim ***** válasza:

én tettem a kiságyába szörnyecskét (abból a meséből, mielőtt átváltoznak, addig olyan cukik)annak van párja, jó élénk színűek, szoktam vele bábozni neki, olyan "incifinci"hangon, de amúgy ez csak szerintem az alvós kabalája, mert ahogy látom ő önállóan, minden nélkül elalszik, ígyhát néha cserélgetem is, hol kismaci, stb, de azokkal nem bábozok

úgy tudom 7-8 hónaposan választanak majd maguknak kedvenc valamit, lehet akkor alakul ki valami kötődékenység

ujját is akkor szopizza amikor felveszem és vállamra hajtja fejét, csak úgy, várakozó állás(amikor nincs játék, kaja, peluscsere, hanem csak úgy ölelés)

2014. nov. 18. 23:07
 7/18 anonim ***** válasza:
"Macikutya" Egy nagy kutyus amit karácsonyra vettem neki egy adománygyűjtő pultnál. Igazából csak adományozni akartam az adott szervezetnek, de nagyon bejött. Soha nem alszik nélküle.
2014. nov. 18. 23:44
 8/18 anonim ***** válasza:
A haj dolog veszélyes, a testvérem is csak azzal tudott aludni, ha anya nem tudott mellé feküdni, másnak kellett. Kínkeserves volt leszoktatni róla, nem is sikerült 4 éves koráig, addig a szülői ágyban aludt, ne tudd meg, mit élt át az egész család! Szakember segítségét is kértük. Azt javaslom, minél előbb kezdd el óvatosan elterelni róla a figyelmet valamivel, ha nem megy kendővel, állattal, akkor is próbálkozni kell. Kisebb korban könnyebb.
2014. nov. 19. 00:10
 9/18 anonim ***** válasza:
Textil pelenka. Ez a szopija. Sokáig még kimosni se engedte, mindig hiszti volt. Valamint SAJNOS szopja az ujját. Ha nincs jó, fáradt, álmos, nyűgös, kéznél van. ( emiatt nagyon csúnyák is lettek az ujjai ) :(
2014. nov. 19. 00:34
 10/18 anonim ***** válasza:
Tavaly vettünk közösen az akkor újszülött unokahúgomnak egy szundikendőt, előtte volt már neki is, de az úgy nem érdekelte. Kérte a lányom, hogy had hozhassa ő haza a kezében, nos, azóta az ő szundikendője lett, mindenhová visszük + alváshoz cumizik, de a szundikendő az mindig nála van az oviban is, játék közben is. :)
2014. nov. 19. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!