Mennyi idősen kezdtétek bemutatni a bilit a babátoknak?
15 hónaposan még korai? Esteleg eljátszhatnánk a babákkal vele, hogy bele pisilnek meg kakilnak?
Nem várom el hogy szobatiszta legyen még korai, de már el lehet kezdeni megmutatni neki a bilit? Már mutatja hogy van kaka, ezt érti.
Olyan 2 eves lehetett. De a sogornom kisfia most 2 eves es mar egy jo fel eve probalkozik a bilivel,tobb kevesebb sikerrel.
Masik sogornom lanyai(ikrek) masfel evesek,es meg halvany jelet sem mutatjak annak,hogy szobatisztak akarnanak lenni. Ugyhogy szerintem gyerekfuggo a dolog.
5 eves kislany anyukaja es 38hkm
Játszásiból elkezdheted.
Mi olyan másfél éves korában kezdtük ráültetni a bilire, mindig szívesen ült rá akár ruhában, akár ruha nélkül fürdés előtt. Jó játéknak tekintette, de ekkor még nem lett szobatiszta.
ébredések utàn,lefekvések,fürdês elõtt ülünk rà,egy hónapja csinàljuk,ha nincs itthon apa,ên nekem is mindig eszemben van a bili,akkor napi 3 pelus fogy a 7 helyett és minden biliben van termés,kaka csak ott. ràülünk ês fêl percen belül csurog is :)
termêszetesen nem szól,nem jelez, de szìvesen ül rà ês màr biztos êrti,h.mire való.
1-es voltam
ma 17 hósak, karácsonyra kaptak bilit, akkor ráültettük őket ruhástól, még egyszer odaadtam nekik, de tologálni kezdték, eltettem...
18 hónapnál hamarabb amúgy nem érdemes, akkor esetleg már megérnek rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!