Ti, hogy csináljátok? 1-1,5 éves babátoknak, hogy néz ki a napi étrendje? Mennyit viszitek levegőre és mikor? Mennyit alszik napközben és mikor?
Az én fiam már másfél éves, szóval kicsit más a helyzet. Reggel 6 körül ébred, akkor tejet iszik. Utána fél 8 körül reggelizik velem, és megyünk a bölcsibe. Délelőtt ott van, a héten már ebédel is. Hazafelé sétálunk, mászkál, nézelődik. Mire hazaérünk, már elfárad rendesen, csak leteszem és alszik 2-3 órát. Délután gyümölcsöt szoktam adni neki, most az almát szereti. Ha szép idő van, kimegyünk, ha kevésbé, akkor legfeljebb az erkélyen levegőzünk kicsit. Délután már nem alszik.
Este 7 körül vacsora (kenyér, rántotta, hasonlók), fürdés, fél 9 körül alszik. Akkor még kap tejet.
Így néz ki a nap.
Ha neked nem gond, hogy kint altatod, szerintem mehet, bár gondolj arra is, hogy jön a rossz idő meg az eső, nem biztos, hogy jó, ha erre rászoktatod, mert mi lesz, ha éppen nem tudsz vele kimenni?
Sétához esetleg jó lehet egy tolható háromkerekű. Az én fiam nagyon szerette, amíg nem tudott járni. Abból jól kilátott, meg élvezte is.
14 hónapos.
kb 8kor kel,együtt reggelizünk(1-2 piskóta,keksz)
10kor gyümölcs
délben ebéd-mindig én főzök-pisilés,ének,alvás
3körül uzsonna,gyümi,túró
6körül együtt vacsorázunk,szendvics -félét
7fürés,cici-alvás.sajnos sokat ébred,de már csak hajnalban kap cicit-hogy utána még aludjon
sok séta,kerben játszás,délelött is,délután pedig a tesóval együtt játszóterezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!