Befelé forduló kis lábujjal találkozott már valaki?
Figyelt kérdés
Ovis gyereknek a kis lábujjai elfordultak a többi felé, így nem a párnácskákon, hanem a külső élén jár lényegében. Megyünk ortopédiára, de addig is hátha ír valaki tapasztalatot...2014. nov. 17. 21:18
1/2 anonim válasza:
Nekem is ilyen a lábam, már talán kevésbé, mint régen, de határozottan a többi felé fordul. Engem nem vittek vele orvoshoz, semmi bajom nem volt soha vele. Még járási nehézség sem. Egyszerűen arra áll és kész.
Nem biztos, hogy minden másságot műteni kell. Valakinek meg a füle áll el, na és? :)
2/2 anonim válasza:
Nekem is ilyen. Az egyik lábamon teljesen oldalra van fordulva, a másikon csak félig. Nem emlékszem rá, hogy gyerekkoromban is így volt-e, de az biztos, hogy soha nem foglalkoztunk vele. Engem egyáltalán nem zavar, nem is fáj. Azért te vidd csak el orvoshoz, kíváncsi leszek mit fog mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!