Másfél éves nem hajlandó semilyen pékárut megenni. Járt így más is?
Szia,
Az én fiam már 4 éves lesz, de ő sem hajlandó megenni, viszont rájöttünk, hogy amiket én sütök azokat megeszi. Először csak kakaós csigát, most már a kiflit is, de csak az enyémet :). Nem azt mondom, hogy kilószámra, de ha sütök akkor megeszik 1-2 kiflit is.
Pékárú kihagyásával teljesen egészséges étrendet lehet tartani. Semmi baja nem lesz.
Esetleg próbálj neki müzlit/zabpelyhet adni, ha félsz, hogy kevés gabonát eszik.
Nálunk a kenyér, kifli, zsemle megy. De pl. croissan, pogácsa és társai nem.
Csokis fánkot sem eszi meg? Én időnként próbálkozom, hátha. Most a szendvicsek úgy mennek a legjobban, hogy kechupot is teszek a párizsira. 5 éves kisfiam sem eszi meg az uzsonnáját az oviban, én is idegeskedek emiatt, hogy nehogy éhezzen.
Én jártam úgy a kisfiammal, amikor még picike volt, hogy magamnak vettem egy csibemájas Fornettit, séta közben, hogy majdnem az egészet megette, elkérte a kezemből. Azt akarom ezzel mondani, hogy sosem lehet tudni nálunk, próbálkozni kell, mindenfélével. A bundáskenyeret is kechuppal eszi egyébként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!