9éves lánynak mondanátok ötleteket karácsonyi ajándéknak?
Saját gyerek? Tehát nagyobb ajándék?
Ha még nincs, akkor gumikarkötő-készítő készlet, az most nagyon menő. Az én lányom akváriumot szeretne... sajnos félig-meddig rábólintottam mielőtt kiderült volna milyen baromi drága :s, úgyhogy nálunk az lesz. Ő szeret olvasni, kézműveskedni, ruháknak is mindig örül. 9 évesnek akár már telefont is vehetsz (neki is van, persze suliba még nem viszi).
ezek a fűzhető gumikarkötők nagyon mennek... bár már lehet, rég van neki, annyira menő :)
mondjuk igen, komolyabb ajándék a tablet, de szép kis mobilteló is nagyon bejön már ennek a korosztálynak is.
szerintem a társasjáték is jó ötlet, de annak megvan az a lényeges momentuma, hogy társas, tehát kötelező a szülőnek a hívásra játszania, hisz ezért vette :) (gazdálkodj okosan, scrable, activity - mindig imádnivaló játékok)
jégkori, görkori ebben az életkorban könnyen megtanulható, én tuti veszek a gyereknek 9. karácsonyára valamelyiket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!