Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon durva dolgot láttam...

Nagyon durva dolgot láttam ma! Szerintetek normális az ilyen szülö?

Figyelt kérdés
Ma délelött sétáltunk a kislányommal, és a Spar elött a le volt zárva egy bicikli és a biciklihez hozzá volt bilincselve egy óvodás korú kisfiú!! ott köröztem a közelben a babakocsival, hogy mégis hol lehetnek a szülei, aztán nagy nehezen kb 10 perc múlva kijöt az anyja a boltból, leszedte a bilincset a gyerekröl, beültette a bicikliülésbe és elhajtottak. A gyerek egyébként meg se mukkant egész idö alatt, biztos hozzászokott már, hogy így kell várakoznia. Nagyon sajnálom szegény kissrácot! Hogy lehet ilyen egy anya? Ti mit gondoltok az esetröl?
2014. nov. 5. 13:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
6%
Ha ez nem kamu, akkor teged sem ertelek, h ezt vegignezted es nem hivtad a gyamugyet v a rendorseget..
2014. nov. 5. 15:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen fajta bilincs volt rajta, de fémes fénye volt. Persze attól még lehetett müanyagból is, amit szexshopban lehet kapni. Mindegy mert a gyerek azt se tudja kinyitni gondolom én. Igazatok van, tényleg hívnom kellett volna a rendörséget vagy a védönöt vagy valakit, de ott abban a helyzetben teljesen le voltam döbbenve, azt hittem rosszul látok. És azon is csodàlkoztam, hogy a gyerek mellett elment egy csomó ember, senki nem nézett rá, hogy mit áll ott egymagában. Valaki pont a gyerek mellett babrált a biciklijével, ö se foglalkozott vele. Mostmár persze bánom, azonnal cselekednem kellett volna. Mostmár figyelmesebb leszek.
2014. nov. 5. 16:56
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
rendöröket kelett volna hivni!!! kiskoru veszélyeztetése
2014. nov. 6. 09:15
 14/19 anonim válasza:
50%
Az "anyukának" kellene bilincs pár évre!
2014. nov. 6. 18:25
 15/19 anonim ***** válasza:
33%

> A bilincset nem értem. Mini rendőrségi bilincs, vagy milyen bilincsről van szó?

Nem mindegy, hogy milyen fajta bilincs? Mindenképpen megalázta vele az anya a gyerekét,és egy életre szóló nyomot hagyott benn. Már a kérdés feltevője is rájött, hogy a gyerekkel rendszeresen így bánnak.

Már babrálták a biciklit?

Ha elvitték a gyerek mellől, a gyerek óriási verést kapott anyucitól+apucitól.

Ha a gyerekkel együtt vitték el, elég nagy esélye van a gyereknek, hogy jobb kezekbe került, mint az anyjánál volt

2014. nov. 7. 05:20
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem a gyerekhez tartozó biciklivel babráltak, hanem valaki a gyerek mellett, a saját biciklijét zárta le vagy oldotta ki. Bocsi ha félreérthetöen írtam.
2014. nov. 7. 06:47
 17/19 anonim ***** válasza:
30%
Miert vitte be a boltba?
2014. nov. 7. 21:47
 18/19 anonim ***** válasza:
69%
Vagyis miért NEM vitte be a boltba? utolsó.
2014. nov. 8. 11:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Azért nem vitte be a boltba szerintem,mert a gyerekkel -a hozzákötésével védte a biciklit.

Gyerekkel kevésbé viszik el,gondolhatta.Akárki félhetett volna,hogy a gyerek elkezd sírni,vagy ilyesmi.

Inkább figyelni kéne az ilyen embert,mielőtt akármit csinálnánk.

Mekkora volt a gyerek,lehet,hogy ő maga nem akart bemenni?Beszélős korú gyerek volt?

2015. jan. 4. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!