Vinnétek, vagy nem iskolába jövőre a helyemben?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ő is hasonló, de ő nem lesz indulatos, ha bántják, inkább csak megretten, és nyeli vissza a könnyeit. Én már elfogadtam, hogy ő ilyen kis félénkebb természet, és igazatok van, nem nagyon fog az alaptermészete egy év alatt változni :) Talán nem is baj, csak az ismerősöm a megjegyzésével beleültette a bogarat a fülembe, előtte eszembe sem jutott, hogy visszatartsam. Meg ő mondta, hogy pici, főleg a lányához viszonyítva, aki két évvel idősebb nála. Az óvónője sem javasolja, hogy maradjon oviban. Megvárjuk még az iskolaérettségi vizsgálatot, de szerintem az alapján is mennie kell majd.
Fiam hasonló "kaliberű". Az eszével sosem volt gond, kimondottan jófejű a gyerek, de visszahúzódó, konfliktuskerülő volt világéletében.
Mi azzal kezdtük, hogy középsős korától focira vittük, a csapatsport gondoltuk jót tesz majd. Az első évben még csak elvétve láttuk a jó hatásait, de nagy csoportosan már érezhetően erősödött az önbizalma.
6 volt áprilisban és beírattuk az iskolába. Nem bántuk meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!