Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vegyek a 3 és fél éves...

Mit vegyek a 3 és fél éves lányomnak karácsonyra? Adnátok pár tippet, támpontot?

Figyelt kérdés

Tanuló kutyust szeretne, de szerintem már kinőtte. Vagy beszélő babát. De millió babája van, mondjuk beszélő pont nincs.

Vagy ezt a szilikon karkötőkészítőt. Szerintetek?

2014. okt. 30. 13:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Amit szeretne! A karkötőkészítő miért nem jó? Ha nincs beszélő babája akkor azt!
2014. okt. 30. 13:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Érdekes ez a tanuló kutyus, mert bár kisebbeknek ajánlják, lányomat kicsiként soha nem érdekelte. 3 évesen viszont nagyon is. Kívülről fújta az összes dalt, ami ment rajta. Most 4 éves és még mindig szereti. Szerintem ez gyerekfüggő. Ha a te lányod ezt szeretné, akkor miért lenne gáz?

A beszélő baba is tök jó, hidd el, ő a babákat nem darabszámra tartja, hanem mert szereti őket, és ha pont beszélő nincs, akkor bizonyára nagyon örülne neki.

Karkötőkészítő is jó, bár az én lányom nem tudta volna 3 évesen még megcsinálni, így csak én vesződtem volna vele.

2014. okt. 30. 13:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Én mondjuk ki nem állhatom a beszélő, elektromos bénaságokat, de ha neki ez kel...

Karkötőkészítés nem hiszem, hogy menne neki.

Én társast vennék, abban a korban van most, hogy kezdi érdekelni őt a társas: Lotti Karotti, Kocka Móka Mackó módra, vagy kirakóst, Jávát, üvegmatrica-festéket, textilfestéket, vasalható gyöngyöt, babaágyat, bababútort, és könyveket!!!

2014. okt. 30. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom is három és fél éves, én is napok óta agyalok. Aminek örülne: gitár, mikrofon (nagyon szeret énekelni, tescoban lehet kapni holnaptól együtt+erősítő 5000 ft), játék vasaló deszkával. Nekünk van karkötőkészlet, de nem tudja csinálni, így nem is érdekli. Monster High babát szeretne, (hozzáteszem még egy részét sem látta a mesének, de az oviban ez a menő és mióta ovis mindig ezzel jön haza). Engem is érdekelnének még ötletek. Társasjátékhoz nem kicsi még?
2014. okt. 30. 14:00
 5/10 anonim ***** válasza:
3,5 évesen nem valószínű, hogy kicsi a társasjátékhoz. Ezek, amiket írtam, kifejezetten kicsiknek való társasok. Vagy: Bogyó és Babóca úton az oviba táras.
2014. okt. 30. 14:12
 6/10 anonim ***** válasza:

A Bogyó és Babócás társasokat imádta a lányom, nem volt hozzá kicsi. Nagy kedvence volt a Memóriaforgó vagy a Képkereső. De a többi Bogyó-Babócás társast is szerette.

[link]

[link]

2014. okt. 30. 14:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Bár nekem ifiam van de a Zingo társasért odavan és ez nemtől független!Ez egy díjnyertes táras és kb 3,5 évesen kapta,nagyon szereti!
2014. okt. 30. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Könyvet (mese, vers), CD-t is jó ötlet adni. A Ringató c. könyvet CD-vel kifejezetten ajánlom, mi nagyon szeretjük.

Puzzle is hasznos, jó játék. Bicikli, ha nincs.

2014. okt. 30. 14:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Lányom pónim mániás, így azt mindig kap:)

Beszélő mesélő pónit viszont ne vegyél, ablakon kidobott pénz, mi tavaly belefutottunk sajnos.

Lányomnak nagyon bejött a crayola varázsszínező, illetve a gelarti, vagy az aqua beads.

Kirakót, könyvet mindig kap.

Tárasasok közül azokat amiket a többiek leírtak, azokat én is ajánlanám.

2014. okt. 30. 18:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Társast kap, meg egy beszélő babát.
2014. okt. 31. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!