Mit vegyek a 3 és fél éves lányomnak karácsonyra? Adnátok pár tippet, támpontot?
Tanuló kutyust szeretne, de szerintem már kinőtte. Vagy beszélő babát. De millió babája van, mondjuk beszélő pont nincs.
Vagy ezt a szilikon karkötőkészítőt. Szerintetek?
Érdekes ez a tanuló kutyus, mert bár kisebbeknek ajánlják, lányomat kicsiként soha nem érdekelte. 3 évesen viszont nagyon is. Kívülről fújta az összes dalt, ami ment rajta. Most 4 éves és még mindig szereti. Szerintem ez gyerekfüggő. Ha a te lányod ezt szeretné, akkor miért lenne gáz?
A beszélő baba is tök jó, hidd el, ő a babákat nem darabszámra tartja, hanem mert szereti őket, és ha pont beszélő nincs, akkor bizonyára nagyon örülne neki.
Karkötőkészítő is jó, bár az én lányom nem tudta volna 3 évesen még megcsinálni, így csak én vesződtem volna vele.
Én mondjuk ki nem állhatom a beszélő, elektromos bénaságokat, de ha neki ez kel...
Karkötőkészítés nem hiszem, hogy menne neki.
Én társast vennék, abban a korban van most, hogy kezdi érdekelni őt a társas: Lotti Karotti, Kocka Móka Mackó módra, vagy kirakóst, Jávát, üvegmatrica-festéket, textilfestéket, vasalható gyöngyöt, babaágyat, bababútort, és könyveket!!!
Könyvet (mese, vers), CD-t is jó ötlet adni. A Ringató c. könyvet CD-vel kifejezetten ajánlom, mi nagyon szeretjük.
Puzzle is hasznos, jó játék. Bicikli, ha nincs.
Lányom pónim mániás, így azt mindig kap:)
Beszélő mesélő pónit viszont ne vegyél, ablakon kidobott pénz, mi tavaly belefutottunk sajnos.
Lányomnak nagyon bejött a crayola varázsszínező, illetve a gelarti, vagy az aqua beads.
Kirakót, könyvet mindig kap.
Tárasasok közül azokat amiket a többiek leírtak, azokat én is ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!