Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Te vennél ilyen babát 2,5...

Te vennél ilyen babát 2,5 évesednek?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell,hogy szereti gyógyítani a plüsseit.

A baba: Ha megnyomod a kezét köhög és kipirul az arca. A szájába kiskanállal adhatsz "gyógyszert" amit hangosan elkezd cuppogni. A mellkasát meghallgathatod sztetoszkóppal és hallani a szívverését. A popsijába lehet adni szurit és akkor sír a baba,de utána rögötn nevet,mert meggyógyult.

Szerintetek való neki? Te megvennéd?

2014. okt. 30. 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen megvenném neki.
2014. okt. 30. 12:58
 2/11 anonim ***** válasza:
igen,megvenném
2014. okt. 30. 13:02
 3/11 anonim ***** válasza:

Én tuti megvenném neki :)

Esetleg tudnál linket küldeni a babáról?

2014. okt. 30. 13:07
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm,már megvettem tegnap,csak elbizonytalanodtam,hogy való e neki...

De akkor azt mondjátok,hogy 2,5 évesnek nem baj,hogy beteg a babája és sír meg köhög? :) De lehet csak én vagyok ilyen hülye felfogású. :)

Itt a link: [link]

11. oldalon van "gyógyítsd meg a babád" jobb oldalon

2014. okt. 30. 13:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Köszi a linket :)

Szerintem nagyon fog neki örülni, főleg hogy írtad, hogy szereti gyógyítani a plüsseit. Ez a baba tényleg "beteg" lesz :)

2014. okt. 30. 13:49
 6/11 anonim ***** válasza:
A férjemmel mindketten orvosok vagyunk, a lányunkat iszonyúan érdekli, hogy mit csinálunk napközben, és gyakorlatilag 2 éves korától az egyik vezető játék a babák gyógyítása. Most 3 éves. :D Köszi a linket, tuti megvesszük neki.
2014. okt. 30. 14:06
 7/11 A kérdező kommentje:

Örülök,hogy segíthettem :)

Akkor nem cseréltetem ki,már csak azt kéne eldöntenem,hogy névnapjára vagy karácsonyra kapja meg :)

2014. okt. 30. 14:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Én meg amúgy is köszi a linket mert találtam mást is benne ami nekünk kell!

Köszi!

2014. okt. 30. 14:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Még 1 kérdés,remélem még olvassátok: Ha nincsen a lányomnak komplett orvosi táskája,akkor szerintetek érdemes vennem még a baba mellé? Mert ugye a babához csak 4 dolog jár...
2014. okt. 31. 08:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti nagyon örülne neki :)
2014. okt. 31. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!